icon

Ceny lieku Invisalign v Prešove a v Košiciach

lejlinkaa
17. apr 2021

Zdravím , chcela by som sa informovať či tu niekto náhodou nemá pojem o cenách invisalignu Prešov alebo Košice 🙂 oplati sa mi ho dávať , keďže ešte mi nevyšli osmičky a zuby mam celkom natesno obávam sa ,že keď mi vyjdú tak sa ešte viac poposuvaju a ten invisalign ktorý by som si dala teraz bude potom zbytočný lebo sa efekt vráti ... kde by ma to vyšlo najlacnejšie ?

vanessa0311
18. apr 2021

Aj ja by som sa chcela informovať.bola som u jednej kliniky kde zubár mi odporučil Dr Šila v Prešove. A povedal že ceny sa pohybujú okolo 4 tisíc 😂 povedal že keď niekto návrhne menej tak nesú kvalitné. Zdá sa mi to veľmi veľa.

lejlinkaa
autor
18. apr 2021

@vanessa0311 tak ja viem ze napríklad v Košiciach v dentalcenter stoji napr 3400 alebo nejak tak ...je to dosť každopádne

zuzzka243
19. apr 2021

@lejlinkaa čeľustny ortopéd vám to zodpovie nsjleosie. A jedine za odborníkom, za mňa top doktor Šilla. 🙂

zuzzka243
19. apr 2021

@lejlinkaa kolegyňa platila 3800 za plnú liečbu tým strojčekom, to je asi strop tej liečby

zuzzka243
19. apr 2021

@lejlinkaa ale bola dosť komplikovaný prípad. Ini zubári ju ani nechceli zobrať.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
zuzzka243
19. apr 2021

@taskataska presne tak.

7katarina
20. apr 2021

Zdravim 🙂 @lejlinkaa jednoznacne si dohodnit aspon u jedneho Dr. prvu konzultaciu a ak mas rntg tak aj s nim nech Dr. zhodnoti stav chrupu. Tiez zvazujem invisalign a bola som na konzultacii u dvoch poskytovatelov v Ke. V Dddental cena zacina od 3500 a vyssie, zavisi to od komplikovanosti pripadu no je k tomu aj 5 rocna zaruka v pripade ak sa posunu zuby po liecbe alebo nebude clovek spokojny s vysledkom, tak nemalo by sa doplacat za extra dlahy. Predtym sken a vizualizacia ako sa poposuvaju zuby plus vypocita sa kolko dlah potrebujete. To stoji 200e a odpocitava sa to z kompletnej sumy. Dlahy sa objednavaju v USA takze dorucenie o mesiac a nasledne zacina liecba. Dalsiu zastavku som mala v Dentalclub kde maju momentalne zlavu 20percent dole a doktor spominal tiez sken s vizualizaciu 200e. U nich zacina cena dlah po zlave od 2200e a vyssie a dlahy si tlacia sami co bolo zaujimave zistenie. Ja mam dilemu spojenu s tym, ze doktorka mi odporucila vytrhnut horne prerezane osmicky aby vedela posuvat stolicky no druhy doktor to zvazil, ze nie je to take potrebne kedze sa mi zuby budu posuvat dopredu lebo mam medzierku. No neviem kto to lepsie zhodnotil a ci ten rozdiel v cene nebude na ukor kvality. Nema niekto skusenosti s tymito ambulanciami?

zuzzka243
20. apr 2021

@7katarina hľadať certifikovaného poskytovateľa Invisalign, nie doktora co ma 5 ľudí "odliečených" aj to nespokojnych...

memek
18. máj 2021

@lejlinkaa su dve verzie liecby. Invisalign lie a full. Lite je pre mensie korekcie a je to do 14ks nosicov. V pripade nespokojnosti si mozete liecbu predlzit este 2x po 14nosicov a koniec. Vo full verzii pocet nosicov obmedzeny nie je iba cas a to je ze do 5rokov musite ukoncit liecbu. A kolko tych nosicov bude kym sa dostavi vysledny efekt uz nikto neriesi. 🙂
Myslim ze cena je vysoka v zmysle ze sa to plati naraz. Ked sa to rozrata na cas a nosice tak napr. mne to vychadza nejakych 150€ mes co mi ako dan za rovne ziby az tak velmi nepride. A ze teda u mna bolo co napravat! A stale este je ale uz je ten pocit peknych zubov a moct sa usmiat nepopisatelny ;) sla by som do tooho urcite zas.

jenn25
1. mar 2022

@memek krasne, kde ste boli na bielenie?

ateh
12. okt 2022

@7katarina ahoj prosim Ta, v ktorej ambulancii si si nakoniec dala strojcek a si spokojna?

michaelado
28. mar 2025

Ja mám 37 rokov a neviditeľný strojček som nosila presne 42 týždňov. 21 dláh po dva týždne. Zmena veľká, neskutočná spokojnosť, splnený sen. V prípade záujmu ma môžete kontaktovať vo verejnej skupine Na_Mi na fb stránke. Nájdete tam aj moju röngenovú snímku zubov a presný výpočet ako sa mi zuby za tú dobu upravovali.