Dá sa pred kúpou fyzicky vyskúšať autosedačka v Prešove a okolí?
Ahojte. Chcem kupiť autosedačkunale nechcem veľmi kupovať od brucha bez vyskušania. Samozrejme šmejdy ma ani nezaujimaju. Skor by som chcela najst niekde v predajni Avionaut alebo Joie. Ak viete kde by sommnasla aj v Kosiciach kludne dajte mi vedieť. Ďakujem 🙂
Babybaboo na petrovianskej V PO.... Hore na poschodi... Mali tam joie, be safe, britax... https://www.babybabo.sk/
@gertys Odporúčam v Košiciach Babetkovo, vedia Vám poradiť. Do Babybabo ani nechoďte, my sme mali s nimi zlu skúsenosť a ani nevedia poradiť. Alebo ešte sa pridajte do skupiny na FB Deti v aute, poradia Vám tam na aké sedačky sa zamerať, pre aké staré dieťa atď... Autosedačka záleží aj od typu sedadiel v aute. Nie všetky totiž pasuju do každého auta.
@veronikag18 sedačku mam vykonzultovnu. Viem co chcem ale chcem si to vyskusat. Osobne. Nepotrebujem sa radit o sedacke. Potrebujem najst predajnu kde ju maju. V skupine deti v aute kazdemu radia asi tak 3-4 sedacky dookola 😀 nevadi mi to lebo vybrala som si jednu z nich z vlastneho presvecenia len mi to pride nedoverihodne. Plny e shop sedaciek a aj tk ponukaju len to iste. Navyse ich neochota poradit to radsej ani nekomentujem
Dalujem za vsetky typy 🙂 urcite si pobeham predajne
@gertys veď pozrite si stránku Babetkova ci majú tie konkrétne sedačky co chcete alebo im napíšte meil. Aby ste neisli potom zbytočne.
@gertys babetkovo v Košiciach aj ja odporúčam - má najlepšie vyškolené predavačky čo sa týka detského tovaru (ozaj tých autosedackam rozumejú), výborne nasmerujú (my sme tiež mali presne vybraté dva typy), majú tam simuláciu sedadla kde ju nastavia všetko… nám ju pani ešte aj s manželom do autá išla na isofix presne nastaviť. Dosť často je tam aj sám majiteľ. Majú dve predajne- babetkovo a babetkovo premiuem.
Predavačky v pre deti v auparku- pri všetkej ucte, total teliatka čo sa týka ich tovaru- nevedia nič, pomaly ako sa kočiar skladá 🙈

Ahoj, my sme kupovali v Auparku v KE (cca pred 3 rokmi), v obchode ,,Pre deti, - dve sedačky muž normálne zniesol dole do auta, namontoval, vyskúšal, či sa zmestí, jednu sme nakoniec zobrali, druhú vrátili, nemali s tým žiadny problém...