icon

Diagnostika autizmu v Prešove

sajbula
27. okt 2025

Ahojte. Má niekto zle skúsenosti s diagnostikou na Autisti Prešov? My sme boli na Vodárenskej ale už sú na Reymanovej. Keby som ich počúvala, tak mám dostane dieťa. Ako je možné, že oni môžu robiť diagnostiky tak vážnej diagnózy keď to nevedia?

kvietok173
27. okt 2025

@sajbula nerozumiem čo píšeš.

sajbula
autor
27. okt 2025
@kvietok173

@sajbula nerozumiem čo píšeš.

@kvietok173 je tam preklep kvôli telefónu ...že nám skoro zničili dieťa to tam píšem

deti95060810
27. okt 2025

ako ti zničili dieťa? zlou diagnostikou?

sajbula
autor
27. okt 2025
@deti95060810

ako ti zničili dieťa? zlou diagnostikou?

@deti95060810 no...naše dieťa malo úplne iné problémy ako oni povedali, samozrejme, že pre nich bolo jasné ako autista... A tak prichádzame na to, čo všetko tam bolo... Mám preto zlosť, pretože niektorí lekári sa nás pýtajú ako to že nás nikto nenasneroval... A teraz kto vie čo nie je neskoro, keďže sa na moje dieťa pozerali ako na autistu a čas bežal a jeho problémy sa neriešili...

anonym_0b8fac
27. okt 2025

mám veľmi podobnú skúsenosť ako opisuješ ty. len nie s Prešove , ale úplne iným centrom.
čo ti poviem, na sk sa pravdy nedovoláš. pre každého sme len pacienti.

sajbula
autor
27. okt 2025
@anonym_0b8fac

mám veľmi podobnú skúsenosť ako opisuješ ty. len nie s Prešove , ale úplne iným centrom.
čo ti poviem, na sk sa pravdy nedovoláš. pre každého sme len pacienti.

@anonym_0b8fac mám na to zlosť, každý deň na to myslím, neviem čo bude so synom, lebo aj vďaka nim je zanedbany..hlavne že práve oni apelujú na včasnú diagnostiku... A drísty typu že pribúdajú autisti, no veď násne keď ich vyrábajú a každé dieťa čo má kus odchýlku vo vývine je pre nich autista!!!

anonym_3e2ba9
27. okt 2025
@sajbula

@anonym_0b8fac mám na to zlosť, každý deň na to myslím, neviem čo bude so synom, lebo aj vďaka nim je zanedbany..hlavne že práve oni apelujú na včasnú diagnostiku... A drísty typu že pribúdajú autisti, no veď násne keď ich vyrábajú a každé dieťa čo má kus odchýlku vo vývine je pre nich autista!!!

@sajbula Co je teda synovi?

sajbula
autor
27. okt 2025
@anonym_3e2ba9

@sajbula Co je teda synovi?

@anonym_3e2ba9 hluchonemy...preto nereagoval dobre na meno, nerozprával a robil všetko čo pripísali autizmu...

catca25
2. nov 2025

V tom centre podla mna nevedia co robia. Jedine co ich zaujima su poplatky...

sajbula
autor
15. nov 2025
@catca25

V tom centre podla mna nevedia co robia. Jedine co ich zaujima su poplatky...

@catca25 tak to súhlasím úplne!!!!