Ahojte. Prosím vás bola ste niektorá v Prešove operovaná na diastázu plus pruh? Platili ste za diastázu, alebo ako to chodí? Kto vás operoval? Ako dlho ste čakali na termín operácie? Boli ste spokojne? Ďakujem za každú odpoveď 😉
@trendyy ďakujem 😉
@16ashlee16 ja som to takto mala operoval ma dr hanudel v procare cakala som cca 3tyzdne na termin neplatila som nic a bola som spokojna on je taky "svojsky" v ordinacii ale na sale je uplny opak
@liliputka2131 to asi nie je v nemocnici? Ja som sa objednala do nemocnice monoblok, plastická chirurgia.
@16ashlee16 nie to je na sekcove v procare tam ma dr hanudel ordinaciu a o poschodie nizsie operacny sal je to jednodnovka
@16ashlee16 ja mám to isté...diastázu som mala už po prvom tehotenstve, potom druhé prišlo skoro som to neriešila až minulý rok som bola na operácii zo slepakom a 2mesiace po zákroku sa mi spravil pruh, išla som za hanudelom a ten mi povedal že mám diastázu, ale nemohol má operovať lebo ja som nemala vôbec svalstvo na bruchu a aj tak mi hovoril že mi bude treba spraviť plastiku brucha. Teraz som momentálne 4mesiace po pôrode a vyzerám ako tehotná. Rada by som to začala znova riešit ale ako tak čítam na nete tak to tie cvičenia s fyzioterapeutom asi žiadna poisťovňa neprepláca...a tie ceny... masaker
@16ashlee16 aj tu aj na fb je skupina abdominoplastika tam iste najdes viac info