icon

Druhotrimestrálny skríning v Sonoclinic Prešov - cena a informácie

dorotadory
15. dec 2025

Ahojte, viete mi povedať koľko asi stojí skrining v 20.tyzdni, v sonoclinic Prešov? A čo všetko sa tam dozviem, čo je v cene. Ďakujem

anonym_2ae609
15. dec 2025

Dozvies sa uplne vsetko. Dones si nove USB, dostanes aj fotky a videa. Cenu si nepamatam, bola som pred rokom... Neviem...70? 80? Klamala by som.
A mimochodom, maju normalne telefonne cislo ktore mila sestricka vzdy dviha. Co keby sa spytas priamo jej, co Ta vsetko zaujima? Vies vsetky informacie do minuty

anonym_cf99ee
15. dec 2025

Pozeraju vsetko dopodrobna, dozvies sa pohlavie (ak este nevies), ci nie su nejake odchylky.

nicol_k
15. dec 2025

Dozvieš sa úplne všetko. Ja som bola síce v KE sonoclinic kvôli nejakej technickej poruche v PO a platila som 100€ ak chceš fotky videá tak nové USB priniesť zabalené ale dá sa kúpiť tušim za 10€ u nich a fotky už netlačia. Iba za poplatok 10€ na vyžiadanie vytlačia jednu fotku.

anonym_dd5ec4
17. dec 2025

Odporucam tiez Sonocare a velmi prijemnu pani doktorku. Ja som bola spokojnejsia tam 🙂

123lede
Autor odpoveď zmazal
123lede
19. dec 2025

Ja som tam bola zaciatkom decembra a odporucam. Kedze som nebola u nich na prvotrimestralnom skriningu, platila som 120e, tie co tam boli na prvotrimestralnom tak platia menej (asi 100e). Doktorka a sestricka boli velmi prijemne. Doktorka vsetko pekne vysvetlila na co sa divame a preco. Pozreli vsetko dopodrobna, maju popisane na ich stranke co sa vsetko kontroluje na tomto skrininigu. USB som si priniesla vlastne nerozbalene a kopu krasnych fotiek a videi mi tam ulozili. Na prvotrimestralnom som bola v JUHAMED Kosice, a to neodporucam. Su sice lacnejsi, ale doktor je dost arogantny a ma divny humor. Nepacilo sa mi jeho vystupovanie a nerozumela som nicomu co rozpraval svojej asistentke, ani si ma nevsimal ako keby som tam nebola, cize som nemala zo skriningu nic a fotky a videa na USB boli totalne nepouzitelne, skoda noveho USB (latinsko anglicke nazvy tam strielal).

patriciaa_
4. jan 2026
@123lede

Ja som tam bola zaciatkom decembra a odporucam. Kedze som nebola u nich na prvotrimestralnom skriningu, platila som 120e, tie co tam boli na prvotrimestralnom tak platia menej (asi 100e). Doktorka a sestricka boli velmi prijemne. Doktorka vsetko pekne vysvetlila na co sa divame a preco. Pozreli vsetko dopodrobna, maju popisane na ich stranke co sa vsetko kontroluje na tomto skrininigu. USB som si priniesla vlastne nerozbalene a kopu krasnych fotiek a videi mi tam ulozili. Na prvotrimestralnom som bola v JUHAMED Kosice, a to neodporucam. Su sice lacnejsi, ale doktor je dost arogantny a ma divny humor. Nepacilo sa mi jeho vystupovanie a nerozumela som nicomu co rozpraval svojej asistentke, ani si ma nevsimal ako keby som tam nebola, cize som nemala zo skriningu nic a fotky a videa na USB boli totalne nepouzitelne, skoda noveho USB (latinsko anglicke nazvy tam strielal).

@123lede prosím u akého doktora ste presne boli ja som tam bola s niečim iným a bola som nadmieru spokojná so všetkými vyzvetleniami, preto by som sa tam chystala urcite aj pri tehu ale toto ma kúsok zarazilo 🫣