Firma na zbavenie sa ploštíc v Prešove
Mate nejake skusenosti s plosticami?
Nenasli sme doma ziadnu,ale sme dostipany,resp.len ja a manzel vobec.Dcera v detskej izbe chvalabohu tiez nie....su to stipance od plostic
Otazky
1,mam vyhodit matrace aj postel,ci staci len matrac?
2,pomohol zasah od odbornikov?
3.ak ste niekto z okolia a mali ste to doma,aka firma pomohla?a ako vas to vyslo cenovo?vdaka
Ahoj, ak mas doma plostice sama ich nevyhubis. Len sa ti viac namnozia. My sme mali len v spalni, syna nehryzli len mna. Vychadzaju v noci, su to mini hnede chrobaciky, ja som si na nich jednu noc pockala aby som sa “presvedcila” ze to nie je komar, alebo ina haved.
Odporucam DDD PREŠOV +421 905 605 302. Cenovo cca 90-100€, pridu na 2x. Po ich postreku mame chvalabohu pokoj. Matrace ani oblecenie nemusis vyhadzovat. Len by som to riesila cim skor, aby sa nenamnozili.

my sme kupili sprej Protect. a isli sme presne podla navodu. postelne pradlo sa opralo na 90, spalna sa vydrhla a nasledne sa vystriekala tym sprejom, taktiez aj postelny ram a rohy matracov, taktiez sme presunuli nocne stoliky dalej od postele. ja som potom aj chodbu vydrhla a aj tu vystriekala. po tyzdni sme opat spalnu vydrhli a vystriekali. ale uz po prvom vystriekani sa neobjavili dalsie stipance