Hľadám ceterning službu PO a okolie
Čaute poprosím vás kontakt na ceterning službu v PO w okolí... Ide o to, ze chceme o mesiac svabdu mat doma v obyvacke medzi rodicmi a súrodencami ale nechceme sa o nic starať, nech nas obsluhujú... Testy si dáme urobit všetci den pred ❤️ to len aby neboli blbé komentáre... Ale hľadám taky ceterning co majú aj stoly a stoličky, keďže doma máme len 6 a treba nam ich dokopy 15...
Ďakujem
@dskjhfdlkdjhl vtipné veľmi... Ďakujem za upozornenie sprostého anglického slová ako sa správne pise...
To nemalo byt vtipne, ale ak to zle napises, tak nic rozumne nenajdes. Ale ako vidim, niektorym sa radit neoplati.
A čo takto anonymne, bojíš sa, že sa k vám pozve aj polícia?😀
@beata_k ona tam cerening, ale to je jedno. Nie je lepsie vediet, ako sa to pise? Ci je lepsie len utocit?
@beata_k tak si schvalne daj presne to, co ma ona v texte a nazve a nenajde. Este raz, ma tam ceterNing
Zavolaj Sarisska chyza urcite vsm pomozu jedlo he vyborne,budi mat k dispozicii co treba ;)
F&M catering a aj ich zákusky z Tvoj deň - boli mne na svadbe TOP, určite ich odporúčam
Jedlo vam donesu to nie je problem, skor predpokladam že zariadenie bude problem. A odporučam ist na pcr testy tie ag chorobu v začiatku nezachytia, lebo ked sa ti niekto nakazi budeš ty obvinovana.
@stefi_k svadba bude len doma rodičia, surodenci... Ja a on, takže tak... Ja robím v zdtavotncitve pcr mame každý týždeň robene
to vazne chces o mesiac robit doma svadbu s celou rodinou? Vsak je zakaz navstev a pri tomto vyvoji este dlho bude. A este aj robis v zdravotnictve? Tak to sa nedivim ako to v tejto krajine vyzera, ked uz aj zdravotnici su takto "zodpovedni".
@majka238 doma s rodinou s ktorou som každý den, ved s nimi bývam a aj on býva so svojimi 🤣🤣🤣 a stretávame sa... Akoze to ani u izby nemám vychádzať? Hahahaha
Mam susedov co bývajú 13 v dome, lebo su 11 deti a sú bieli...takže nemajú tam bývať ? Maju si stany postaviť na záhrade
?
Takze ked o mesiac budú môcť ísť deti do skoly a sedieť 20 kusy v triede.. Prečo by sme my nemohli sedieť 13 sedieť v obývačke ?
A ano robím v zdravotníctve a celé je to kus nafúknuté... Vidím to na vlastné oči...

Zacni tym, ze si das do vyhladavaca spravne napisane to, co chces-zrejme myslis catering.