icon

Hľadám odporúčania na ORL lekára v Prešove či Vranove.

lobelie
5. apr 2025

Viete o dobr ORL lekárovi. Od kovidu cca 5 rokov mam problémy s nosohltanom. Obvodak aj jeden orl stále o mandliach hovoria ale mne to začína tam a mam tam 2x do roka zapal ktorý prejde do mandlí alebo nádchy. A už mi príde ze ti lekári ani nepočúvajú co im hovorím. Ďakujem

janinah
5. apr 2025

A co o mandliach hovoria¿ Ze ich treba vyoperovať¿ Tak ich posluchni...
Byt chora 2x do roka nie je veľa mimochodom

lobelie
autor
5. apr 2025

@janinah len ja nemám pocit že by mandle bol problém... a nenavrhoval žiadnu inú liečbu len hneď vytrhnúť ani antibiotika nenavrhol ,lebo že nemám horúčky nad 38,5 ale berie mi to energiu

janinah
5. apr 2025

Vytery robene?

lobelie
autor
6. apr 2025

@janinah robil orl 2x, aj na alergologii tam ma posielali zas na orl ze niečo tam mam a na orl bol nazlosteny ze vytiahnuť a hotovo

luckaiza
6. apr 2025

Tak za mna najlepsi Perecinsky, ale dlho sa caka a Orisek, tam zas musite si skoro rano privstat a zapisat alebo objednat ...este mozete mat problem s refluxom,ak nemate vysetrenie z gastra tak aj tam by som zasla

lauruska_sumienka
7. apr 2025

syn aj muz chodia k Oriskovi, manzel ma sialene problemy s dutinami a odkedy chodi k nemu, tak po jeho radach a liecbe je raz dva OK. este sme k nemu nikdy nevstavali skoro rano, ked sme dosli okolo 8mej, tak sme cakali nejake 2hodiny. ale ked dojdete po 10tej, tak to uz si pockate do tej 13stej. avsak zalezi aj od obdobia-niekedy je plnka ale su obdobia ked sa caka minimalne