Kadernícky salón EXTREM Prešov
Baby máte skúsenosti s týmto salónom? Chcem tam ist na melir , komunikacia sa mi nepozdava velmi prijemna ale kamoska bola spokojna . Maju malo recenzii tak budem vdacna za nazory
@anonym_autor https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=...
@nikoleta2010 2 recenzie nic moc…. Zaujimaju ma realne skusenosti , pristup , vysledky
@nikoleta2010 2 recenzie nic moc…. Zaujimaju ma realne skusenosti , pristup , vysledky
@anonym_autor odporucam unicornia
@anonym_autor odporucam unicornia
@anonym_9d9886 Anoo uzasna komunikacia aj cennik krasne poslal vysvetlil ale mellir 390€… je to
Pre mna uz moc
@anonym_9d9886 Anoo uzasna komunikacia aj cennik krasne poslal vysvetlil ale mellir 390€… je to
Pre mna uz moc
@anonym_autor tak ja zase na tychto veciach nesetrim, vyzerat ako strasiak do maku za 100€? Dakujem pekne
Ked uz investujem nech to stoji zato a vyzera pekne
@anonym_autor tak ja zase na tychto veciach nesetrim, vyzerat ako strasiak do maku za 100€? Dakujem pekne
Ked uz investujem nech to stoji zato a vyzera pekne
@anonym_9d9886 Jasne ale ratala som do 220€ 400€ je uz cez moj budget
@anonym_9d9886 Jasne ale ratala som do 220€ 400€ je uz cez moj budget
@anonym_autor posetri mesiac a mas
Pre mna uz moc
@anonym_autor ano je drahý ale svoju pracu robí velmi dobre .Tiež som k nemu chodila ale každé 2 mesiace nechávať tam dosť peňazí v tejto dobe je veľa .
@anonym_autor prečo práve tento salón. B každej druhej bráne je kadernictvo.
@anonym_autor prečo práve tento salón. B každej druhej bráne je kadernictvo.
@anonym_401b4b dostala som odporucanie ale kadernicka mi
Odpisovala tak odmerane neprijemne tak kaslem na nu. Uz som si vybavila u Unicorna 😊
Odpisovala tak odmerane neprijemne tak kaslem na nu. Uz som si vybavila u Unicorna 😊
@anonym_autor daj prosím potom recenziu na ten salón. Vdaka
@anonym_autor daj prosím potom recenziu na ten salón. Vdaka
@xckaretxxx myslis na Unicorna ? Jasne dam
@xckaretxxx myslis na Unicorna ? Jasne dam
@anonym_autor áno, aj ja hľadám dobrý melir. Vdaka
@xckaretxxx
@anonym_autor našli ste už? Aj ja hľadám 🙂

@anonym_autor https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=...