Kde kúpim dumpling guličku v Prešove?
Dobrý večer. Prosím Vás, kde je možný nákup dumpling guličky? Prešov a okolie? Stačí mi aj jedna krabička nerozbalená pre dcéru. Túži to mať, no neviem to zohnať 😴🤕 ďakujem pekne
Aj TN vypredana v dracikoch. Uz dva tyzdne chodim so synom sa pytat
No ja by som uz tuto chybu neurobila a tuto prisernu sprostost nikdy nekupila. Kupila som vnuckam postupne 6 ks, 2 mensie, 4 velke aj s trblietkami a svietiacou gulou vnutri, no proste premotivovana babka, co chcela potesit vnucky, vyhodila som za tie hraburdy skoro 60e a 4 praskli ani nie po mesiaci!. A to som im ich nedala domov, lebo rodicia to odmietali (presne kvoli tomu, co sa stalo), takze ich realne mali v rukach asi 4x (4 dni, nie cele samozrejme). Jedna praskla v mojom aute, skoro ma je..lo, ked som videla tu spust vsade na sedadle, dverach, vnucke.. Musela som tepovat sedacku. Dalsia praskla na mojom gauci, zase cely gauc, koberec, stena od toho svinstva vo vnutri. Po tomto uz leteli vsetky do kosa.
No ja by som uz tuto chybu neurobila a tuto prisernu sprostost nikdy nekupila. Kupila som vnuckam postupne 6 ks, 2 mensie, 4 velke aj s trblietkami a svietiacou gulou vnutri, no proste premotivovana babka, co chcela potesit vnucky, vyhodila som za tie hraburdy skoro 60e a 4 praskli ani nie po mesiaci!. A to som im ich nedala domov, lebo rodicia to odmietali (presne kvoli tomu, co sa stalo), takze ich realne mali v rukach asi 4x (4 dni, nie cele samozrejme). Jedna praskla v mojom aute, skoro ma je..lo, ked som videla tu spust vsade na sedadle, dverach, vnucke.. Musela som tepovat sedacku. Dalsia praskla na mojom gauci, zase cely gauc, koberec, stena od toho svinstva vo vnutri. Po tomto uz leteli vsetky do kosa.
@anonym_670afb Ale teda, ked velmi chcete, ja som ich vsetky postupne kupila v TiTi papiernictve v KE.
@anonym_053193 Hej, priserne ale priserne chemicky smrdeli. Som rada, ze su prec, musi to byt extrem toxicke ich len mat v rukach nieto este rozstreknute po tele. Nastastie vnucka to mala na rukach a nohach, ale nie v tvari. A boli sme v aute, cize ziadna rychla sprcha nehrozila, len vlhcene utierky.

V klasických čínskych obchodoch určite budú