icon

Kde kúpim dumpling guličku v Prešove?

tomasyno
14. aug 2026

Dobrý večer. Prosím Vás, kde je možný nákup dumpling guličky? Prešov a okolie? Stačí mi aj jedna krabička nerozbalená pre dcéru. Túži to mať, no neviem to zohnať 😴🤕 ďakujem pekne

mullerova46
14. aug 2026

V klasických čínskych obchodoch určite budú

anonym_053193
14. aug 2026
beata_k
14. aug 2026

@tomasyno Skus dracik. Musi to byt kamenna predajna? Lebo na nete je toho vela.

tomasyno
autor
14. aug 2026
@beata_k

@tomasyno Skus dracik. Musi to byt kamenna predajna? Lebo na nete je toho vela.

@beata_k ďakujem pekne. Dnes som obehol naše dva dračiky v PO. Mali vypredané.

beata_k
14. aug 2026
@tomasyno

@beata_k ďakujem pekne. Dnes som obehol naše dva dračiky v PO. Mali vypredané.

@tomasyno Tak skus net. Je tam toho kopec

anonym_af63bf
14. aug 2026

Aj TN vypredana v dracikoch. Uz dva tyzdne chodim so synom sa pytat

anonym_670afb
14. aug 2026

No ja by som uz tuto chybu neurobila a tuto prisernu sprostost nikdy nekupila. Kupila som vnuckam postupne 6 ks, 2 mensie, 4 velke aj s trblietkami a svietiacou gulou vnutri, no proste premotivovana babka, co chcela potesit vnucky, vyhodila som za tie hraburdy skoro 60e a 4 praskli ani nie po mesiaci!. A to som im ich nedala domov, lebo rodicia to odmietali (presne kvoli tomu, co sa stalo), takze ich realne mali v rukach asi 4x (4 dni, nie cele samozrejme). Jedna praskla v mojom aute, skoro ma je..lo, ked som videla tu spust vsade na sedadle, dverach, vnucke.. Musela som tepovat sedacku. Dalsia praskla na mojom gauci, zase cely gauc, koberec, stena od toho svinstva vo vnutri. Po tomto uz leteli vsetky do kosa.

anonym_670afb
14. aug 2026
@anonym_670afb

No ja by som uz tuto chybu neurobila a tuto prisernu sprostost nikdy nekupila. Kupila som vnuckam postupne 6 ks, 2 mensie, 4 velke aj s trblietkami a svietiacou gulou vnutri, no proste premotivovana babka, co chcela potesit vnucky, vyhodila som za tie hraburdy skoro 60e a 4 praskli ani nie po mesiaci!. A to som im ich nedala domov, lebo rodicia to odmietali (presne kvoli tomu, co sa stalo), takze ich realne mali v rukach asi 4x (4 dni, nie cele samozrejme). Jedna praskla v mojom aute, skoro ma je..lo, ked som videla tu spust vsade na sedadle, dverach, vnucke.. Musela som tepovat sedacku. Dalsia praskla na mojom gauci, zase cely gauc, koberec, stena od toho svinstva vo vnutri. Po tomto uz leteli vsetky do kosa.

@anonym_670afb Ale teda, ked velmi chcete, ja som ich vsetky postupne kupila v TiTi papiernictve v KE.

anonym_670afb
14. aug 2026
anonym_670afb
14. aug 2026

@anonym_053193 Hej, priserne ale priserne chemicky smrdeli. Som rada, ze su prec, musi to byt extrem toxicke ich len mat v rukach nieto este rozstreknute po tele. Nastastie vnucka to mala na rukach a nohach, ale nie v tvari. A boli sme v aute, cize ziadna rychla sprcha nehrozila, len vlhcene utierky.

anonym_053193
15. aug 2026
@anonym_670afb

@anonym_053193 Hej, priserne ale priserne chemicky smrdeli. Som rada, ze su prec, musi to byt extrem toxicke ich len mat v rukach nieto este rozstreknute po tele. Nastastie vnucka to mala na rukach a nohach, ale nie v tvari. A boli sme v aute, cize ziadna rychla sprcha nehrozila, len vlhcene utierky.

@anonym_670afb mojej to prasko na druhy den, ale co za sprostost som jej kupila som zistila hned, lebo to neskutocne pachlo
Snazime sa do nich nedavat umeliny a potom im kupime taketo chemicke blbosti..

anonym_670afb
15. aug 2026
@anonym_053193

@anonym_670afb mojej to prasko na druhy den, ale co za sprostost som jej kupila som zistila hned, lebo to neskutocne pachlo
Snazime sa do nich nedavat umeliny a potom im kupime taketo chemicke blbosti..

@anonym_053193 No ano. Ako sa dcera neskor vyjadrila "babka sa musela poucit na vlastnej chybe 🤷‍♀️".

tomasyno
autor
15. aug 2026

Ďakujem pekne za názor. Avšak bol som tam a nikde nemali. Je to zvláštne ale majú vždy a všade výpredané. Našiel som to nakoniec v ševte v Košiciach. Vraj majú aj v eperii. Ale už som nebol hľadať

anonym_670afb
15. aug 2026
@tomasyno

Ďakujem pekne za názor. Avšak bol som tam a nikde nemali. Je to zvláštne ale majú vždy a všade výpredané. Našiel som to nakoniec v ševte v Košiciach. Vraj majú aj v eperii. Ale už som nebol hľadať

@tomasyno No ano, v Titi v Optime sme nahodou isli okolo, ked ich prave dostali a vykladali na pokladnu, tak sme vosli dnu. A dalsie ked som isla kupit, uz boli vypredane a povedali mi kedy dostanu tovar a vtedy som isla. Ale teda uplne zbytocne vyhodene peniaze no. Ale tak chapem, ze chcete urobit radost dietatu 🙂. Tiez som chcela..