icon

Kde podstúpiť operáciu žlčníka v Prešove?

danka8377
21. júl 2025

Ahojte.mozete mi prosim pekne poradit kliniku v Presove,kde robia operacie zlcnika?Byvam v zahranici a na sk moistening nemam

taktotedanie
21. júl 2025

@danka8377 ved to mozes aj do nemocnice a budes si hradit nemusis riesis sukromne
Mozes ist aj do kosic, nova, stara nemocnica alebo zeleznicna nemocnica, sukromna nemocnica saca

danka8377
autor
21. júl 2025
@taktotedanie

@danka8377 ved to mozes aj do nemocnice a budes si hradit nemusis riesis sukromne
Mozes ist aj do kosic, nova, stara nemocnica alebo zeleznicna nemocnica, sukromna nemocnica saca

@taktotedanie dakujem pekne.

diaalex
21. júl 2025

@danka8377 ja som bola v novej nemocnici v Ke a za mňa top.. laparoskopicky a prístup lekára aj sestier bol na úrovni, max spokojnosť

danka8377
autor
21. júl 2025
@taktotedanie

@taktotedanie dakujem

taktotedanie
21. júl 2025
@danka8377

@taktotedanie dakujem

@danka8377 ze nemas poistenie nevadi, hradit su budes tym padom aj v statnej nemocnici
Niet zaco drzim palce

angel_k
26. júl 2025

Mne operovali žlčník laparoskopicky na jednodňovej chirurgii v Monobloku na oddelení chirurgie , ráno som prišla ,zoperovali, a na druhý deň po vizite domov .Maximálna spokojnosť prístup