icon

Kde zohnať Myobrace na zuby v Prešove?

3. jún 2026

Ahojte, kde sa dá dostať k aparátu na zuby Myobrace v Prešove a okolí? Viem, že v KE to robí Dr. Mandičáková, ale chcela by som poznať aj iné možnosti, ak nejaké sú. Ďakujem.

anonym_977ee9
3. jún 2026

@anonym_autor v PO asi nikto. Obisla som vsetkych celustnych ortopedov. Na velkej zubnej klinike,kam chodime to neriesia..ze az ked bude mat trvale zuby. V KE som nasla len Mandicakovu,ale mne je to teda jedno. Kvalitny ortoped sa hlada veeeeeelmi tazko.

natasqa29
15. jún 2026

@anonym_autor ja som to riešila prostredníctvom mailovej komunikácie… poslala som dr. fotky čeľuste a na základe toho odporučila vhodný aparát, následne zaslala poštou. Taktiež poskytla telefonické poradenstvo

anonym_977ee9
18. jún 2026
@natasqa29

@anonym_autor ja som to riešila prostredníctvom mailovej komunikácie… poslala som dr. fotky čeľuste a na základe toho odporučila vhodný aparát, následne zaslala poštou. Taktiež poskytla telefonické poradenstvo

@natasqa29 no tak toto by som asi telefonicky neriesila. Lekarka premerala vsetky parametre,skontrolovala zhryz, postavenie zubov. Dohodli sme sa potom na myobrace kvôli posunutej sánke a kontroly sú každé 3 mesiace,kde si ho opäť premeria a skontroluje progres. Ukazala ako ho vkladat, dieta si to nacvicilo,kedze to nejde uplne najlahsie.
Vzhladom na to,ze to nie je len esteticky problem,tak je vyhodnejsie mat celustneho ortopeda,ktory to bude kontrolovat...