icon

Kto navštevuje Alergoimun v Prešove?

20. dec 2024

Ahojte, nechodíte niekto do Alergoimun v Prešove?

kristina82
20. dec 2024

Ano

autor
20. dec 2024

@kristina82 ako to tam teraz funguje začo všetko sa platí?

kristina82
20. dec 2024

Uz sme tam dlhe roky,platim iba za nejake vysetrenia ktore su spoplatnene ,aj to sa pyta doktorka ci s tym suhlasim.

autor
20. dec 2024

@kristina82 ste spokojný? Ja chcem ísť s dcerkou na prvé vyšetrenie len my sme z ďaleka

kristina82
20. dec 2024

Ano sme- hlavne so starostlivostou a s lekarmi,len uz maju vela pacientov a dostat termin uz je trochu tazsie

autor
20. dec 2024

@kristina82 chodíte sama ci aj s dieťaťom? Pripadne ku komu chodíte ? viem ze sa tam dá vybrat lekár

kristina82
21. dec 2024

S 2 detmi, lekara aj jed si vyberiete nejakeho, na kobtrolu mozte ist aj k inemu

taminy
27. dec 2024

@kristina82 ako funguje to objednávanie? Lebo vypisuje, že všetko plné. Prípadne by som si už zaplatila 50€ za prvé vyšetrenie, alebo to funguje s kontrolami? Oni dajú termín kontroly na ďalšie vyšetrenie? Či opäť striehnuť na stránke? Ďakujem za odpoveď.

palicka
27. dec 2024

@taminy je to tam psycho. Posledný piatok v mesiaci nahodia termíny do online kalendára, ktoré v priebehu minúty nie sú. Takže Vás takto prinútia zaplatiť si kartu výhod či ako sa to vola… čaká sa neskutočne dlho. Bola som pacientkou ich lekárky 12! Rokov, som ťažký alergik. Celá “liečba” spočívala v tom, že som musela absolvovať 1x ročne kontrolu, lekárka na mňa ani nepozrela, napísala, že ma vyšetrila, predpísala pohotovostný balíček a poslala ma domov. Chodím už istý čas inam a nedá sa to finančne, prístupom, vyšetreniami… ani len porovnať!

kristina82
28. dec 2024

@palicka tak ja som s vysetreniami spokojna ,syn nol pred 2 rokmi v nemocnici ,a az na alergologii mu pomohli.s tym objednavanim je to horsie,to uznavam.

taminy
28. dec 2024

@palicka myslela som si, že to tak bude s tým objednaním, že na tom získavajú prachy, ale teda nie som ochotná zaplatiť 500€ 🤦🤦 Potrebujem alergologa pre moju 4 ročnú a netuším kam.

palicka
28. dec 2024

@taminy skuste Adlu. Je tam viacero detských alergologov, pozrite si fóra na Fb, takmer všetky (ak nie všetky) mamičky v skupine Presovske mamičky Vám poradia to iste.