Lekárske možnosti prirodzenej liečby neplodnosti v Prešove a Košiciach
Ahojte,
je v Prešove alebo Košiciach klinika, lekár, ktorý sa zaoberá liečbou neplodnosti prirodzenou cestou? Všetky základné vyšetrenia máme za sebou, výsledky nie sú ukážkové, ale ani úplne zlé, no aj tak nám odporučili asistovanu reprodukciu. Tomu by sme sa chceli vyhnúť, preto by ma zaujímalo či je nejaký lekár, ktorý sa týmto zaoberá.
Ake vysledky nie su ukazkove? Ty amh? Muz spermiogram? Reproimuno? Atd... Skus konkretizovat, lebo niektore problemy proste tabletkami a doplnkami nevyriesite a je nutne ivf
@ivana2302 aku/ktoru liecbu neplodnosti povazujes za "neprirodzenu"?
Ake vysledky nie su ukazkove? Ty amh? Muz spermiogram? Reproimuno? Atd... Skus konkretizovat, lebo niektore problemy proste tabletkami a doplnkami nevyriesite a je nutne ivf
@sisa_s u mňa všetky výsledky v norme, manžel má vysoké protilátky na spermie. Dostal antibiotiká, trochu sa to zlepšilo ale aj tak nám hneď odporučili inseminaciu
@sisa_s u mňa všetky výsledky v norme, manžel má vysoké protilátky na spermie. Dostal antibiotiká, trochu sa to zlepšilo ale aj tak nám hneď odporučili inseminaciu
@ivana2302 a teda načo čakáte ? Na zázrak ???? Žena chceš dieťa nikdy mladšia už nebudes .čím skôr to riešiť . My sme síce boli za ivf začali sme v mojich 23 ,detičky som mala až na 28 .
...Prirodzená liečba je tak akurát bylinkami alebo veriť a modliť sa, myslím to v dobrom. Prirodzené nie sú ani antibiotika, ani iné lieky, a teda rovno ani nie IVF. Medicína nie je prirodzená, ale pomáha človeku, a vážme si to a buďme radi, aké nám dnes možnosti ponúka. Odporúčam CAR. Prajem všetko dobré.
@ivana2302 v Poprade je. Pozri si NaPro.
https://www.plodar.sk/gynekologicke-ambulancie/
@ivana2302 asistovanej reprodukcii sa chcela vyhnúť aj moja kamarátka, 8 rokov sa nalievali čajmi, zdravý životný štýl, až to jej muža prestalo baviť, išli do centra asistovanej reprodukcie a dnes si nadáva do hlúpych, že to mala urobiť hneď. Nepodarilo sa na prvý krát, meditým uplynuli ďalšie roky a ona otehotnela tesne pred 40.čo sa už ani nemuselo podariť
poznam dva pripady zien, ktore nemohli otehotniet. Ivf odmietali a uz mali po 30tke. Ale tam boli skor krestanske dovody. Jednej sa to podarilo nejakym zazrakom (prirodzene) po 10 rokoch snazenia, druhej diagnostikovali nalez na maternici a musela ist von v 35. Necakala by som. Cas je neuprosny. Cim skor zacat s liecbou.
@ivana2302 v Poprade je. Pozri si NaPro.
https://www.plodar.sk/gynekologicke-ambulancie/
@mimicka2013 ďakujem

@ivana2302 nie