Ahojte.... bola som na klinike asistovanej reprodukcie, dali sme sa s partnerom vyšetriť, aby sme vedeli prečo sa nám nedarí bábo.. všetky výsledky dopadli dobre, hormóny, štítna žľaza, avšak pri sone mi povedal, že mám nízku rezervu vajíčok a pôjdem do prechodu predčasne... mám 34 čiže možno aj za dva tri roky... je to geneticky dané a poznám také prípady, že už nestihli mať bábatko lebo na 35 šli do prechodu... jasné že odporučili umelé oplodnenie, no ja mám tráviace problémy a dosť sa toho bojím.. neviete či sa nedá nejak podporiť kvalita vajíčok ? aby sa zvýšila šanca na otehotnenie prirodzenou cestou ? Ďakujem za radu.
Aj vieš, akú máš hodnotu AMH?
Q10, vitamín D, E, omega 3, inozitol je pre ženy s pcos, pri iných nemá vysledky
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Myo-inositol 4 g denne, rozdelené na ráno a obed. Partner by si nemal dávať mobil do vrecka na nohaviciach. 😉 Prečítaj si o tom štúdie, je ich veľa. Trvá približne 3 mesiace, kým začne účinkovať – samozrejme, všetko pod dohľadom lekára. Držím palce, nech všetko vyjde tak, ako si prajete! 😊