Maminy, tehuľky a snažilky z Prešova sídlisko II a III
ahojte budem rada, keď sa niektora ozve, 😀 aby sme mohli chodiť s detičkami vonku 😉 tešim sa na pokec a spoločne zažitky
u nas zatial zima. No menili sme radiatoty a nie su este odvzdusnene, zak mozno zajtra uz budeme mat teplo aj my. Manzel volal na Spravbyt a vraj postupne spustaju cely Presov, samozrejme troska to potrva.
Zade a boli ste pozriet ten ohrievac aj v nayku my sme tam kupili concept za 600 Sk, ta u nas je zima jak na sibiri, uz mi z toho sibe. A ja som taka zimomrava, bojim sa aby mala nenachladla
No tak to si ta stastna kubanka normalka ti zavidim , u nas je zima este stale
takze to kurenie sa uz rozbehlo...super...
zajtra ideme do poradne a samka budu ockovat...tak snad nebude mat teploty
v sobotu oslavujeme 1. rocik tak sa tesiiiiiime
Jej mony tak to rychlo zbehlo, tak samkovi blahozelame, a nech sa samko drzi a nech je zdravucky
mony ak Samko nemal doteraz ziadne reakcie na ockovania, tak ani teraz nebude mat. Drzime palceky.
A vsetko najlepsie k prvemu rociku.
ahojte...o 4tej rano mal teplotu tk dostal sirupcek a bolo dobre...teraz je uz ok
si predstavte ze sme boli vcera v hypertescu aj na IIIke a nikde nemaju body s dlhym rukavom...ideme dnes do mesta sa pozriet...aj nejaku teplu bundu kupit
ahaaa....tak teraz mozes zacat...dost sa nas tu zislo...a na ktorej ulici byvas? ja na tomasikovej
to nie je daleko...zvykneme tadial chodit do mesta...aj viky je strasne zlata...ake okale ma
Mony no v tescu tie trojpacky uz asi rusia, lebo nejak to zlacnelo a rozpredavaju to a nedokladAJU TERAZ DOSLA NEJAKA NOVA KOLEKCIA, KTORA JE DRAHSIA.
Ahoj Sarka tak vidis uz by si sem mala zacat chodit. :DDDDD
ahoj daniela ...no to vidim 😀 , uz budem tu chodit....aj ja sa prave chystam do mesta, ale strasne sa mi nechce..
sarka...skoda ze nejdes neskor....mne samko spinka...ja idem az okolo 14,00-14,30 z domu
dani...ani nesranduj...som zvedava na tu novu kolekciu...snad to nie je prilis predrazene...
nooo podla toho kedy rano vstane...dnes sa zobudil az o 9tej cize len raz bude spat...niekedy vstane o 7meh a to spi 2krat
Linda vstava o 9.00, o 11,30-12,00 ide spat a poobede niekedy o 16 niekedy o 17 ide spat, niekedy uz nespi poobode
danuska, sarka: ked mal samko 8-9 mesiacov tiez takto spaval...ale tiez sa budil rano okolo 6tej...nastastie si zmenil rezim
dufam, ze sa zmeni aj nam lebo to vsavanie, my vobec netesi... ☹ ...a kedy chodia deturence spat?my o 20.00

mony aj my mame zapnute radiarori od vcera, ale nic......u nas v bloku je totiz taky system, ze ten co byva navrchu musi otvorit radiator, aby islo teplo aj ostatnym.....stupacky mame 😒