Maminy, tehuľky a snažilky z Prešova sídlisko II a III
ahojte budem rada, keď sa niektora ozve, 😀 aby sme mohli chodiť s detičkami vonku 😉 tešim sa na pokec a spoločne zažitky
no dnes som ukoncila rehab. uvidime co povie dr. dani tak len cakaj ale neviem kedy dojdem 😀 inac aka bola torta?ta nasa ked postala jeden den tak bola dobra 😝 😝 😝
Tu som . Boli sme prec od piatku troska si oddychnut. perfektne bolo 😝 No co mate noveho caje?
Dobra bola torta vrch bol trosku maslovejsi ale inac bola fajna , iba Bohus sa stazoval ze je tam lekvar. Ta znas ho ne.
Inac nechcete niektora spiralu Lash Extreme z Oriflame, dostala som jednu a ja ju nepouzivam, cena je 2 Eura
Ta ma bodzni ty bondzaku . Som sa bola liecit na horskom vzduchu t a so? 😀
Inak si si dala reklamu n a autobus? Chodi cely polepeny 😀 😀 😀 😀 Sa potrebujes zviditelnit co ? 😀
Dani a to aka je? Bo ked neces t a ja zoberem 2 eura neni vela.
🙂
Ta to je z Oriflame je cierna A znam, predpokladam ze to je predlzujuca, a mas od nej dvakrat vcsi a hustejsi objem, vraj obsahuje arabsku gumu. A nelepi riasi.
OK T A JU ZOBEREM. lEN NEVIEM JAK SA DOHODNEME 😀
Drobec ta neviem ake cislo autobusu to j e ale cely je polepeny z e drobcek 😀
hej hej sak kukam . 😀 Som bola dnes u zubara ta umiram teraz . neze by ma bolela papula po tom co mi robil ale ma boli s injekcie.
☹
ne cosi . v ziadnom pripade 😀 😀 mam ineho zubara super Zubara. V oaze. dr sivak. perfektus. Konecne nemam komplexy a krce v bruchu s toho ze mi maju vrtat .chodim tam jak na nakupy s radostou. 😉
Ahoj klobucik ja robim v Aque na prvom poschodi v netke a spiralu mam pri sebe tak sa mozes zastavit. Robim denne od deviatej do siestej
bre ranko 😉
dani idem dnes do salonu poriesit zavoj ale aj vyskusat saty ktore im nedavno dosli lebo su nadherne a len dufam ze budu mat moje cislo 😕 😅
Jaj to chlapcenske tak to netusim lebo je taka vec ze bohus sa ma riadne naprd tak nie sme ani doma na lomnickej ale na poziarnickej pri mojej mamke
a co mu je inac aj tomas ma chripku a uz zacala aj mala kaslat tak dufam ze ju to prejde
Ta stale ma problemy s tou ranou co mu rezali, velmi zle sa mu to hoji a strasne ho to boli, takze nemoze ani poriadne spat , ani sediet ani chodit nic, a okrem toho dnes sme boli na uzv pecene a aj tam ma zle vysledky

no lebo ja budem mat pampersy 12 baleni ze by som ti dala aspon dva my tolko nepominame