icon

Materská škola Kolŷsočka - cenník

draha107
11. feb 2026

Dobrý deň,
prosím nepozná niekto cenník tejto sukromnej školky na nete nič nemajú. Ďakujem za info.

alenamihal
11. feb 2026

My sme platili 120e 4roky dozadu ,tak tipnem teraz okolo 200e

draha107
autor
11. feb 2026
@alenamihal

My sme platili 120e 4roky dozadu ,tak tipnem teraz okolo 200e

@alenamihal nic nemaju na nete takze vobec sa neviem orientovať. Snáď sa este niekto vyjadri. Ďakujem

anonym_d693ae
11. feb 2026
@draha107

@alenamihal nic nemaju na nete takze vobec sa neviem orientovať. Snáď sa este niekto vyjadri. Ďakujem

@draha107 🙏 mne stačilo ako denno denne riaditeľka postovala deti z tejto MŠ na verejnej fb stránke mesta. Ako jedia, ako skáču, pomaly ako kakaju. Denno denná reklama prostredníctvom deti. Písali jej aká je s tým otravná a že to nikoho nezaujíma, tak aj tak si išla svoje. Stačilo mi vidieť ich vystúpenie na verejnosti....
Za mňa si touto reklamou urobila táto MŠ veľmi zle meno.
Neviem pochopiť ako toto mohlo byt rodičom týchto deti ukradnuté, že ich denne postuje na verejnej stránke mesta.
Hnus

belllinka
12. feb 2026
@anonym_d693ae

@draha107 🙏 mne stačilo ako denno denne riaditeľka postovala deti z tejto MŠ na verejnej fb stránke mesta. Ako jedia, ako skáču, pomaly ako kakaju. Denno denná reklama prostredníctvom deti. Písali jej aká je s tým otravná a že to nikoho nezaujíma, tak aj tak si išla svoje. Stačilo mi vidieť ich vystúpenie na verejnosti....
Za mňa si touto reklamou urobila táto MŠ veľmi zle meno.
Neviem pochopiť ako toto mohlo byt rodičom týchto deti ukradnuté, že ich denne postuje na verejnej stránke mesta.
Hnus

@anonym_d693ae tak asi im to nevadilo, ved na zaciatku sk. roka sa podpisuju papiere, ci im taketo veci vadia alebo nie. Tak co sa zavzdusnujes? 🙂

anonym_d693ae
13. feb 2026
@belllinka

@anonym_d693ae tak asi im to nevadilo, ved na zaciatku sk. roka sa podpisuju papiere, ci im taketo veci vadia alebo nie. Tak co sa zavzdusnujes? 🙂

@belllinka nebola by som prekvapená ak by súhlas nemali.

draha107
autor
15. feb 2026
@anonym_d693ae

@belllinka nebola by som prekvapená ak by súhlas nemali.

@anonym_d693ae no suhlas museli mať. Nakoľko pri nástupe dieťaťa sa vždy v septembri podpisuje informačný súhlas. Robi sa to v škôlke, základnej škole, strednej. Na to je zákon. Čiže ak si to rodičia odúhlasia bohužial.