icon

MUDr. Lucia Mačíková - gynekológia

anickaevicka
31. júl 2023

Ahojte, má niekto kartu u doktorky Mačíkovej v PO-Nižnej Šebastovej? Našla som tu
na modrom koníku iba jeden názor na ňu (že je milá), chcela by som preto zistiť trochu viac -
prístup k pacientom, komunikácia, váš pocit odbornosti a liečenia problému, záujem o pacientku a jej problém, ako dlho sa čaká od objednania na vyšetrenie, a hlavne odporučili by ste ju ? Čítala som, že prebrala ordináciu po Dr.Minárikovej. Znamená to, že Mináriková tam už vôbec neordinuje, alebo sa striedajú? Neviete, či berie nové pacientky? Vopred ďakujem za odpovede.

Strana
z2
katsmolkova
22. máj 2024

@littledaisy Minarikova,Macikova vravela,ze v juni alebo v juli ide na matersku a chce sa vratit na pollvicny uvazok v januari..ale kto vie 🙂 skoda,lebo fakt kvalitna lekarka

aaninka
23. máj 2024

@littledaisy Vraj dr. Mináriková, ktorá tam mala predtým ambulanciu, ale vraj sa plánuje vrátiť v januári... kdesi v diskusii tak písali

littledaisy
23. máj 2024

@katsmolkova
@aaninka
ďakujem vám 🙂

trance123
18. jún 2024

@katsmolkova ahoj, Macikova je tehotna? Cize to sa uz asi neoplati k nej davat kartu kedze som tiez tehotna…

katsmolkova
18. jún 2024

@trance123 ahoj,áno je tehotná a už sa asi aj blíži k termínu pôrodu. Pri tehotenstve sa to už asi neoplatí.

aaninka
18. jún 2024

@trance123 noo, už asi len 3 týždne bude pracovať...

draha107
26. dec 2024

@littledaisy zastupuje Minarikova a piatku uz robi Macikova

littledaisy
27. dec 2024

@draha107 už sa vrátila z materskej? ☺️

mariia91
6. jan 2025

@littledaisy predpokladám že áno, resp . aspoň na pár dní. Momentálne tiež riešim zmenu gynekológa, tak som sa informovala či berú nové pacientky, konkrétne dr. Mačíkova. A áno berú, ale že teraz bude pani Dr. pracovať už len 3 dní v týždni, a to pondelok, štvrtok a piatok

littledaisy
6. jan 2025

@mariia91 super, ďakujem. Ja už som u nej, len som nevedela, ktoré dni robí 😊

sims33
16. sep 2025

Vie mi niekto poradit či pani doktorka Mačíková má problém vypísať pnku pri celodenných nevoľnostiach na začiatku tehotenstva aj keď nevraciam?

anonym_7d50de
16. sep 2025
@sims33

Vie mi niekto poradit či pani doktorka Mačíková má problém vypísať pnku pri celodenných nevoľnostiach na začiatku tehotenstva aj keď nevraciam?

@sims33 podľa mňa problém nebude... ja som si potrebovala oddýchnuť, mala som veľmi fyzicky pre mňa náročnú prácu medzi ľuďmi, stále na nohách... tak som sa opýtala a vypísala ma. Ide predsa o vaše zdravie aj zdravie bábätka 🙂

Strana
z2