icon

Nefrológia v Prešove: Zmeny v starostlivosti o pacientov

srdceoceanu
5. jún 2024

Dobrý deň. No normálne som sa dnes naštvala. Zavolala som dnes na nefrológiu tam úplne v tej zadnej budove kde je aj očné ku pani dr Hofierkivej v Po . že sa vraj objednám ako som mala a oni mi povedia že nefr sa rusi. Že pacienti čo chodia na dializu budú chodiť do Košíc no ostatný pacienti že nevedia čo s nimi bude. Viem že zato dr ani sestričky nemôžu. Neviem kto o Tom rozhoduje ale ty čo vymysleli že sa bude nadstavovať alebo budovať nová budova by mali myslieť aj NATO čo s pacientmi. No normálne nervi

alickapusinka
5. jún 2024

Tak hľadáš neurologa či nefrologa. Lebo v názve je že neurolog a v téme že nefrologa.

srdceoceanu
autor
5. jún 2024

@alickapusinka prepáčte nefrologa

ktochytavzite
5. jún 2024

@srdceoceanu och tak to ta muselo opravnene poriadne nahnevat,hlavne ak treba dialyzu.A oni si to ako chcu vykryy?To je zaujimave riesenie ,ved musia mat najradne proestoey kde budu osetrovat pacientov lebo to nie su asi len take kadejake ochorenia ale vaznejsie.

dzescebuly
5. jún 2024

@srdceoceanu a pracovať bude hofierkova normálne?nemyslím dialýzu

alickapusinka
5. jún 2024

@srdceoceanu aha v poriadku.

janinah
5. jún 2024

Novu vojenskú nemocnicu vymyslel kalinak a spol.takze stazuj sa u madam dolinkovej alebo na lamparni,vyjde ta to najedno.Chcem len podotknúť,že dialyza je súkromné pracovisko sk.Logman a nemocnica im len prenajala priestory.logicky ak sa priestory zrušili,tak sa musia postarať sami co s nimi bude.Ocne a infekčné sa prestahovalo inam.Dialyza sa zabezpečila,ostatní si majú zháňať iných nefrologov.Asi si už pochopila,že sťažovať sa treba na patričných miestach,nik zo zodpovednych kona nečíta a ak ochoreju oni,tak sú ošetrení hneď a prvotriedne.My obycajni smrtelnici nie sme sme doleziti,aj tak nemá kto robiť na dôchodky,nemusíme dáko dlho žiť.A bude horšie...

srdceoceanu
autor
23. jún 2024
julkazontagova
17. júl 2025

Prosím vás Nefrologia sa kam presťahovala jak bola vzadu v nemocnici..mam sa objednať k mojej doktorke Hofierkovej a nič jedno číslo zrušené a druhé v kuse obsadené...to čo ma toto byť..ďakujem

dzescebuly
17. júl 2025
@julkazontagova

Prosím vás Nefrologia sa kam presťahovala jak bola vzadu v nemocnici..mam sa objednať k mojej doktorke Hofierkovej a nič jedno číslo zrušené a druhé v kuse obsadené...to čo ma toto byť..ďakujem

@julkazontagova je tam ako je synlab- za internistickym monoblokom