Odporučte dobrého a cenovo dostupného zubára v Prešove
Ahojte, prosím viete mi odporučiť dobrého zubára v Prešove? Aj cenovo dostupného. Viem,že ceny stúpli asi všade,ale niekedy mám pocit,že mám jedného z najdrahších v Po nakoľko sa mi k tomu vyjadrili aj v zdravotnej poisťovni asi pred 2 rokmi, keď som si dávala preplatiť opravu zubného kazu., že patrí vraj k najdrahším v Po. Nechcem takto verejne menovať.Ďakujem za odporúčania.
Ja zvazujem ze pojdem do dentalu v solivarii ,odidem od svojho lebo jemu co sa porobilo neviem, ale tak na piču (sory za vyraz )jak robi posledne obdobie zuby to je otras
Ahoj, pripnem sa, asi chodím k tomu istému a tiež chcem zmeniť. Priezvisko na K?
@anonym_19b16c od toho som uz pred rokmi odisla, a ten system co tam mali je .... 😖
@merida124 ked cenovo dostupneho, tak mozno prodentic
Tak ja budem verejne haha ja chodim do Dentplus a tiez sa chytam za hlavu ,co robia s cenami...minuly rok mi cistila jeden kanalik a vsetko okolo toho 450e ..,co si myslim,ze nie je normalne...jeden kaz 150e brrrrrr dnes idem na opravu skloviny,tak som zvedava.. plus menia sa tam neako casto doktori ,co ja nemam rada... v PO je vela zubarov ,len si vybrat je viac narocne ako oprava zuba... ja som bola par x na pohotovosti SK Dental Clinic a maju aj svojich pacientov,tak na 99 % rozmyslam ist tam...
Ahoj, pripnem sa, asi chodím k tomu istému a tiež chcem zmeniť. Priezvisko na K?
@anonym_19b16c ahoj,nie, priezvisko je na Š
Ahoj, ak ti nevadí dochádzať do Košíc, odporúčam záchovnú stomatológiu na Bačíkovej - moja je Petrášová. Chodím k nej už roky. Majú študentské ceny lebo je tam veľa medikov. Mne robila plomby Petrášová a dva krát asi medik, ale ona kontrolovala. Mám všetko biele plomby a stáli ma asi 20-30€/ks. Zubné preventívne prehliadky robia medici, ona skontroluje. Je to úplne v pohode a zuby mám už asi 10 rokov bez kazu. Naposledy mi robili plombu asi pred 8-10 rokmi a všetko drží perfektne. Ak ti teda nevadí, že budeš mať zubára v inom meste (aj tak, koľko krát chodí ročne človek ku zubárovi?) tak odporúčam, ja som spokojná a chodíme tam celá rodina a na odporúčanie začali aj známy.
Frajer má zas zubárku v KE a za 3 plomby 240€, aj on zvažuje, že najbližšie pôjde k tej mojej 😅
(AKADÉMIA KOŠICE Bačíková)
Ahoj, ak ti nevadí dochádzať do Košíc, odporúčam záchovnú stomatológiu na Bačíkovej - moja je Petrášová. Chodím k nej už roky. Majú študentské ceny lebo je tam veľa medikov. Mne robila plomby Petrášová a dva krát asi medik, ale ona kontrolovala. Mám všetko biele plomby a stáli ma asi 20-30€/ks. Zubné preventívne prehliadky robia medici, ona skontroluje. Je to úplne v pohode a zuby mám už asi 10 rokov bez kazu. Naposledy mi robili plombu asi pred 8-10 rokmi a všetko drží perfektne. Ak ti teda nevadí, že budeš mať zubára v inom meste (aj tak, koľko krát chodí ročne človek ku zubárovi?) tak odporúčam, ja som spokojná a chodíme tam celá rodina a na odporúčanie začali aj známy.
Frajer má zas zubárku v KE a za 3 plomby 240€, aj on zvažuje, že najbližšie pôjde k tej mojej 😅
(AKADÉMIA KOŠICE Bačíková)
@anonym_bdbd4a ahoj pripnem sa a berie nových pacientov aj mimo Košíc? berie aj detských?
@anonym_bdbd4a ahoj pripnem sa a berie nových pacientov aj mimo Košíc? berie aj detských?
@endzi83 ja k nech chodím od 13.rokov. Čiže už 17r a najlepšie je priamo si zavolať na akadémiu Košice a informovať sa, ale podľa mňa berú
Skúste Žilkadent, moja rodina je s nimi spokojná aj kolegyne. Ja mám inú zubárku ale neberie nových.