icon

Odporučte jasle v Prešove pre 1,5-ročné dieťa

draha107
12. jún 2025

Dobrý deň, prosím odporučte jasle kde mi malu zoberu od septembra? Som po operacii, ktora nezabrala a musim absolvovať onkologicku liečbu. Neviem čo s 1,5 ročnou nie je odplienkovana este ani chystali sme sa v lete , ale momentalne to nedavam :(. Este som na manžela prepisala matersku ja som poberala rodičak. Zoberu ju mi ju niekde prosím a možem ju vobec niekde dať keď s nou je manžel na materskej ? Ďakujem za akukoľvek radu :( Fakt neviem čo s nou a nedokážem sa o ňu momentálne sama starať :(

kvietok1992
12. jún 2025

Veď ak je manžel na materskej má sa starať on, či manžel je papierovo a veselo pracuje?

colsami
12. jún 2025

Ved manzel sa stara, kym je na materskej. A potom ju mozes dat do jasiel alebo opatrovatelke pripadne.

draha107
autor
12. jún 2025

@draha107 zeny vy ake ste matky? Vy si myslite ze ja chcem aby sa na mna 1.5 rocne dcera pozerala ako mi vypadaju vlasy, zvraciam? Ja viem ze manzel sa vie postarat o malu ale nechcem aby to mala videla a takto si ma pamatala! Vyjadrujte sa k veci alebo vobec! Ďakujem

colsami
12. jún 2025
@draha107

@draha107 zeny vy ake ste matky? Vy si myslite ze ja chcem aby sa na mna 1.5 rocne dcera pozerala ako mi vypadaju vlasy, zvraciam? Ja viem ze manzel sa vie postarat o malu ale nechcem aby to mala videla a takto si ma pamatala! Vyjadrujte sa k veci alebo vobec! Ďakujem

@draha107 ale ved dieta v jasliach budes mat i tak len x hodin denne, uvidi ta rano, poobedie, vecer, az kym nepojde spat. Ak je toto jediny dovod, tak ja si nemyslim ze tym ju das pocas dna do jasli, tak Ta mala neuvidi v tychto stavoch... To si skor potrebujete s muzom doma nastavit a prejst urcity rezim, aby ste to zvladli.

Mimochodom v prispevku uvadzas ze sa o nu nedokazes starat, a nie ze problem je "aby Ta nevidela", prepac. Takze (ak) jedno si myslela, druhe si napisala.

mdse
12. jún 2025
@draha107

@draha107 je mi ľúto, čím si prechádzaš. Prajem Ti vyzdravenie. Ja som bývalá onko sestra a teraz sú už také super lieky, že pacienti väčšinou ani nezvracajú. Budeš to mať ťažkē a čaká Ťa boj, ja viem. Ale dcérka Ťa bude aj tak vnímať a ja by som porozmýšľala, či je ok, že Ti bude domov nosiť bacile z jasiel a Ty budeš oslabená chemom a biele krvinky budú nízke. Držím palce.

draha107
autor
12. jún 2025
@mdse

@draha107 je mi ľúto, čím si prechádzaš. Prajem Ti vyzdravenie. Ja som bývalá onko sestra a teraz sú už také super lieky, že pacienti väčšinou ani nezvracajú. Budeš to mať ťažkē a čaká Ťa boj, ja viem. Ale dcérka Ťa bude aj tak vnímať a ja by som porozmýšľala, či je ok, že Ti bude domov nosiť bacile z jasiel a Ty budeš oslabená chemom a biele krvinky budú nízke. Držím palce.

@mdse takto som sa na to nepozerala, ale ano mas tiez pravdu. Ďakujem za upozornenie.

mdse
12. jún 2025
@draha107

@mdse takto som sa na to nepozerala, ale ano mas tiez pravdu. Ďakujem za upozornenie.

@draha107 ❤️

ziza116
11. aug 2025

Z vlastnej skúsenosti Anglické jasličky super 🙂 síce súkromné ale veľmi sme spokojný.