icon

Odstránenie znamienka - Prešov a okolie

bibka26
20. dec 2020

ahojte, je teraz sice korona obdobie tak ale aspoň si chcem zistiť do buducna, kde v prešove odstranuju znamienko a cca kolko to stoji ? mam na tvari znamienko na ktorom alebo v jeho tesnej blizkosti sa mi stale robi vyrazka bojim sa to vytlacat aj ked je velka s bielou hlavickou, znamienko je potom podrazdene a bolave, aky je postup treba ist prv k obvodnemu na konzultaciu a on posunie nejaky kontakt alebo sa len niekde objednat? za kazdu radu a skusenost dakujem

zuzap33
20. dec 2020

@bibka26 dr. Valdman, odporucam. Mne uz robil niekolko a spokojnost

bibka26
autor
20. dec 2020

@zuzap33 a to sa treba cez obvocneho objednat alebo si najst na nete kontakt aky je vlastne postup ?a cena ? to ide nieco aj cez poistovnu alebo cisto samoplatca ?

cuci22
20. dec 2020

Netreba ísť ku obvodnemu.Staci ked budes mat od kožného lekára papier že sa môže odstrániť.
A je to preplacane ak to nieje súkromný lekár čo ho bude vyberať

bibka26
autor
20. dec 2020

@cuci22 a ku ktoremu koznemu by som mala ist lebo som bola u tej kolenicovej co hore v muču je a ona ked som sa jej pytala na vysetrenie toho znamenka lebo fakt je divne raz velke bolave raz normalne mi povedala ze ona to nerobi a poslala ma prec

cuci22
20. dec 2020

@bibka26 každý kozný lekár by mal skontrolovať zámienka 🤔

bibka26
autor
20. dec 2020

@cuci22 aj ja som bola prekvapena ale odisla som s dlhym nosom

cuci22
20. dec 2020

@bibka26 skús iného kožného lekára 🙂 ja síce niesom s prešova tak konkrétne neporadim ale určite je to vec ktorú rieši kozný lekár.Ja som bola u kožnej skontrolovať znamienko a ona mi sama vypísala papier na chirurgiu aby mi ho odstránili

bibka26
autor
20. dec 2020

@cuci22 skoda ze teraz este aj ta korona ale ked to trosku sa upokoji zase ta vlna tak urcite chcem uz mas pozistovane lebo sa mi to nepaci dakujem za skusenosti 🙂

zuzap33
21. dec 2020

@bibka26 ja som tam zavolala a povedala aky problem. Sestricka ma objednala na konzultaciu, raz som mala papier od koznej a dvakrat nie. Platila som len nejake drobne

emuska888
21. dec 2020

@bibka26 ja som bola v sofyc clinic v po

bibka26
autor
21. dec 2020

dakujem za vase skusenosti skusim niekde rovno zavolat a uvidim co povedia a ci by sa dalo aj po sviatkoch aj ked je ta korona

thalia339
8. jan 2021

@bibka26 tiež som bola v Sofyc clinic

bibka26
autor
9. jan 2021

@thalia339 a v sofycu to asi kolko tak stoji to je cisto sukromna denna klinika nie ?

thalia339
9. jan 2021

@bibka26 Áno ja som platila 120€ za 5 znamienok je v tom zarátaná už aj konzultácia. Jazvu vôbec nevidieť a to som si dávala vyberať znamienko aj z tváre

bibka26
autor
9. jan 2021

@thalia339 no ja mam na lici jedno take akoby zapalene posledne tyzdne akoby sa mi pod nim alebo niekde v tesnej blizkosti spravila hnisava vyrazka ale nechcem do toho rypat preto by som chcela cim skor lebo uz dlhsie pozorujem ze je nejake divne

thalia339
10. jan 2021

@bibka26 tak to treba čím skôr vyberať, ak sa znamienko meni 🙂 Skús ísť ku kožnej a ona sa na znamienko pozrie a zhodnoti či treba vybrať alebo nie. Ja chodím k dr. Renáte Demčovej v PO. Zatiaľ mám s ňou len dobré skúsenosti 🙂

bibka26
autor
11. jan 2021

@thalia339 tam som volala tak koncom marca objednat sa da .. tak som na nete nasla mudr.paseciakova tam sa da teraz koncom januara tak pojdem tam ... cim skor chcel lebo mam to cele zacervenane draplave tak nechcem cakat ..dakujem za info 🙂

nektarik
1. apr 2022

@thalia339 ahoj,prosim ta a vyberali to normalne alebo si si ich dala odstranit laserom ? A ktory lekar to robil ? A bola si predtym u koznej alebo staci rovno ist tam ? Dakujem 🙂

thalia339
2. apr 2022

@nektarik ahoj, bola som u koženej lebo má stále svrbeli znamienka a povedala, že si ich mám dať odstrániť. Lekár už neviem ako sa volal ale najprv mi to znrcitlivel, potom znamienko odstrihol a laserom ukončil a prelepil. Necítila som vôbec nič len teplo od lasera a bolo to 🙂

nektarik
14. nov 2023

@thalia339 Ahoj, prosim ta zahojilo sa ti to dobre ? Ja som bola vcera odstranovat na tvari a najprv to zrezal a potom pouzil laser. Som zmatena lebo vsade som videla,citala a nikde sa to prv nezrezavalo ale hned vypalilo. A o cene ani nehovorim… No mam strach ako sa to bude hojit a vyzerat,kedze to mam na tvari.

thalia339
25. nov 2023

@nektarik mne nie je nič vidieť. Ani stopy po znamienku 😊

nektarik
27. nov 2023

@thalia339 no mne ostala akoby jamka… dufam,ze to zmizne…tiez som bola v sofyc..