icon

Osobné skúsenosti so svadbami v kaštieli Péchy

18. máj 2025

Ahojte, máte niekto skúsenosti s kaštieľom Péchy - Hermanovce ?? Mali ste tam svadbu ? Poprípade aj iné skúsenosti so svadbami v kaštieli všeobecne - či už ako hostia alebo mladomanželia hocikde v okolí.
Nezaujímajú ma ani tak ceny ako služby a dostupnosť. S budúcim manželom plánujeme svadbu 2027. Možno je to skoro ale robím si taký prehľad aby som vedela ako sa zariadiť - aj nejake odporúčania kedy si zarezervovať priestor.

Vedeli by ste odporúčiť nejakých schopných dodávateľov ? Ako napríklad DJ, výzdoba, fotograf, kameraman.
Hlavne hľadám osobné skúsenosti lebo potrfólia sú krásne ale práca s človekom je vždy iná. Prešovský kraj.

Viem, veľa otázok ale nevedela som ako to sformulovať kedže som sa na prípravách svadieb nikdy nepodieľala a celkom ma vystrašili otázky ľudí po zásnubách. (Neberieme sa ďalši rok lebo ešte študujem na VŠ)

lauruska_sumienka
19. máj 2025

s kastielom skusenost nemam ale mozem odporucat skveleho fotografa Peter Suchy, fotografsuchy.sk

veronikag18
21. máj 2025

Je ideálny čas začať riešiť. Lebo tí najlepší budú vybookovaný. My sme začali riešiť 2 roky pred svadbou a veru miestnosti - sály už boli niektoré obsadené. Svadbu sme mali v roku 2017. S týmto kaštieľom skúsenosť nemám. Moja spolužiačka mala svadbu vo Finticiach v kaštieli. Výzdoba- Mariposa, fotografka naša už neberie svadby, DJ sme nemali, hudba skupina Fantasy, kamera už asi netočia. Čepčenie - Šarišan.

taktotedanie
22. máj 2025

Pan Delej fotograf ak chces bookni teraz,velmi vytazeny ale perfektny
Skupina Lexel za mna topka, bookni hned kedze to su hudobnici ktori si vyberaju svadby tak toho maju vela
VideoJuhas