Osobné skúsenosti so svadbami v kaštieli Péchy
Ahojte, máte niekto skúsenosti s kaštieľom Péchy - Hermanovce ?? Mali ste tam svadbu ? Poprípade aj iné skúsenosti so svadbami v kaštieli všeobecne - či už ako hostia alebo mladomanželia hocikde v okolí.
Nezaujímajú ma ani tak ceny ako služby a dostupnosť. S budúcim manželom plánujeme svadbu 2027. Možno je to skoro ale robím si taký prehľad aby som vedela ako sa zariadiť - aj nejake odporúčania kedy si zarezervovať priestor.
Vedeli by ste odporúčiť nejakých schopných dodávateľov ? Ako napríklad DJ, výzdoba, fotograf, kameraman.
Hlavne hľadám osobné skúsenosti lebo potrfólia sú krásne ale práca s človekom je vždy iná. Prešovský kraj.
Viem, veľa otázok ale nevedela som ako to sformulovať kedže som sa na prípravách svadieb nikdy nepodieľala a celkom ma vystrašili otázky ľudí po zásnubách. (Neberieme sa ďalši rok lebo ešte študujem na VŠ)
Je ideálny čas začať riešiť. Lebo tí najlepší budú vybookovaný. My sme začali riešiť 2 roky pred svadbou a veru miestnosti - sály už boli niektoré obsadené. Svadbu sme mali v roku 2017. S týmto kaštieľom skúsenosť nemám. Moja spolužiačka mala svadbu vo Finticiach v kaštieli. Výzdoba- Mariposa, fotografka naša už neberie svadby, DJ sme nemali, hudba skupina Fantasy, kamera už asi netočia. Čepčenie - Šarišan.
Pan Delej fotograf ak chces bookni teraz,velmi vytazeny ale perfektny
Skupina Lexel za mna topka, bookni hned kedze to su hudobnici ktori si vyberaju svadby tak toho maju vela
VideoJuhas

s kastielom skusenost nemam ale mozem odporucat skveleho fotografa Peter Suchy, fotografsuchy.sk