Pediater v Prešove - skúsenosti

marttinka9191
12. mar 2021

Ahojte 🙂 v júni čakáme prírastok a pomaly sa začínam rozhliadať po nejakom pediatrovi v Prešove 🙂 aké máte skúsenosti napr. s MUDr. Dzurillovou, keďže práve na túto lekárku som dostala viacero odporúčaní 🙂 prípadne, s kým máte dobré skúsenosti? 🙂 ďakujem za všetky info

blancheporte
12. mar 2021

@marttinka9191 Dzurillovu nepoznam.Za mna TOP MUDr.Balaz na Levocskej.Sestricku ma super,mila ochotna a s detmi to vie.Lekar tiez super.

betka233
12. mar 2021

@marttinka9191 ja som velmi spokojna s Dr. Poradovou na Sekcove 😊 super aj sestricka, este sa mi nestalo aby mi nezdvihli na 1x telefon, stale ked nieco potrebujem, su tu proste pre mna... a co sa mi paci, maju okrem odbornosti aj sedliacky rozum 🙏 dobra atmosfera pocas poradni... a po prichode z nemocnice sestricka prisla aj ku nam domov...

veronikag18
12. mar 2021

@marttinka9191 my máme Dr. Moravčikovu, sídli vo vojenskej nemocnici a som veľmi spokojná. Dr. je super, milá, vysvetli. Poradí a zaujíma sa aj mimo ordinačných hodín alebo aj cez víkend. Sestrička je tiež fajn. Nepredpisuje hneď ATB.

flower72
16. mar 2021

Dzurillova je velmi dobra, oproti je Posivakova, tiez velmi dobra. Obe mlade. Problem zaparkovat pred Mucom. Ja by som vyberala aj podla lokality, bud mozem v blizkosti zaparkovat alebo mam to blizko pesi.

taminy
18. mar 2021

Aj my chodíme k dr. Moravčíkovej, zatiaľ len krátko, ale oceňujem ochotu pani doktorky, pri probléme môžme volať aj mimo ordinačných hodín. Zatiaľ sme to nepotrebovali, ale je to veľké plus. A dá sa tam super zaparkovať.

livben
4. máj 2021

@blancheporte aj ja chodim k Balažovi odporucam