Poraďte prácu v oblasti Prešova
Dievčatá dúfam že týmto nikoho nepohorším ale súrne si hľadám prácu som vylúčená predavačka s praxou ale kľudne vezmem aj inú prácu neviete prosím o niečom som v zúfalej situácii Prešov okolie neviete prosím o niečom???
@jajedina vylúčená 🤣
@jajedina veď ber životopisy a chod od dverí k dverám. Myslím obchody, firmy...
@kavasmliekom všade mám,všade skúšam ja či niekto nevie niečo kde by som mohla nastupiť ihneď
@kavasmliekom všade mám,všade skúšam ja či niekto nevie niečo kde by som mohla nastupiť ihneď
@jajedina a bola si vsade osobne, kde mas zivotopusy? A kedy? Ked hladali? Lebo mnohi takyto zivotopis proste zahodia.
@anonym_cdf06d
@kavasmliekom to fakt sa chodi so zivotopismi od dveri k dveram? Ved ked nikoho nepotrebuju, tak nikoho nezoberu len preto, ze prisiel so zivotopisom osobne. A dnes sa vsetko zverejnuje na weboch
Tak sa odstahuj do ineho mesta,kde je viac prac.prilezitosti.Co ta drzi v hladovej doline???
Tak sa odstahuj do ineho mesta,kde je viac prac.prilezitosti.Co ta drzi v hladovej doline???
@anonym_058c8d no aj by som ale s rodinných dôvodov nemôžem
Lidl, Kaufland dopyt po vyúčených predavačkach , tieto reťazce sú už aj v hladových dolinách
@anonym_cdf06d
@kavasmliekom to fakt sa chodi so zivotopismi od dveri k dveram? Ved ked nikoho nepotrebuju, tak nikoho nezoberu len preto, ze prisiel so zivotopisom osobne. A dnes sa vsetko zverejnuje na weboch
@anonym_9600f7 predstav si,ze su este ludia ,ktori takto prijimaju pracovnikov,my sme tak prijali sestricku na amb,lebo nebola leniva sa prist osobne ukazat a informovať,nielen poslat zivotopis
@anonym_9600f7 predstav si,ze su este ludia ,ktori takto prijimaju pracovnikov,my sme tak prijali sestricku na amb,lebo nebola leniva sa prist osobne ukazat a informovať,nielen poslat zivotopis
@janinah haha tak to jednu z milion co ma s lenuvostou hladanie prace? Dnes to vezmu skor ako obtazovanie a fakt kopec ludi kt nehladaju zamestnancov cv ani len necita
@janinah haha tak to jednu z milion co ma s lenuvostou hladanie prace? Dnes to vezmu skor ako obtazovanie a fakt kopec ludi kt nehladaju zamestnancov cv ani len necita
@diaszoky zjavne nepoznas myslenie " starej gardy"..a ono este existuje,predstav si...
Aj dcera si nasla brigadu tak,ze presla restiky a zobrali ju ...
@anonym_058c8d Ak je Prešov hladova dolina, tak potom fakt neviem, čo majú povedať ľudia v skutočných hladových dolinách pánu Bohu za chrbtom. Pobavilo🤣
Rovno tam zbehni so životopisom, nehlásiš sa na pozíciu chirurga, ale predavač a to v službách iba ukáže záujem a zvýši tvoju šancu. Držím prsty. A keď budeš už nejaký job mať, môžeš stále hľadať niečo lepšie.
@anonym_058c8d TUPELO, že hladova dolina.
Ahoj, skús napísať do Luxu mail. Stále tam niekoho hľadajú. Ak sa neozvú hneď, ozvú sa neskôr. Alebo skús inú upratovaciu firmu. V tejto oblasti sa ľudia rýchlo menia, prichádzajú a odchádzajú. Na rozbeh ideálne a zatiaľ môžeš hľadať niečo lepšie.
No ništ, už sa ti musíme len poskladať po symbolickom eure
Baby,no to Presov som ozaj prehliadla.Tak by nemala mat problem si najst pracu,Presov je dost velke mesto,prilezitosti prac.dost.
Zmenili nazov a dali tam pekne mesto Presov,hned som to videla.