icon

Porodnica Prešov alebo Stará Ľubovňa

18. dec 2025

Ahojte, vyberali ste si medzi tymito porodnicami? Ktoru ste si nakoniec vybrali a preco? Boli ste spokojne?

anonym_e7c036
18. dec 2025

Tak tu porovnávaš neporovnateľné 😂 jednoznačne SL. Personál, prístup, vybavenie, možnosti počas pôrodu, za mňa absolútna spokojnosť. Vybrala by som si znova len Ľubovnu.

enmery
18. dec 2025

SL.

nila0622
18. dec 2025

SL

autor
18. dec 2025
@anonym_e7c036

Tak tu porovnávaš neporovnateľné 😂 jednoznačne SL. Personál, prístup, vybavenie, možnosti počas pôrodu, za mňa absolútna spokojnosť. Vybrala by som si znova len Ľubovnu.

@anonym_e7c036 ako tam maju vybavene novorodenecke? Maju aj nejakeho atestovaneho neonatologa? A co skriningy? Robia vsetky co v po? Alebo si ich treba potom ambulantne dorobit?

janinah
18. dec 2025

Zistila si si kde su ake možnosti poskytnuť novorodencovi intenzivnu starostlivosť v pripade potreby? Toto by bolo pre mňa rozhodujuce.

autor
18. dec 2025
@janinah

Zistila si si kde su ake možnosti poskytnuť novorodencovi intenzivnu starostlivosť v pripade potreby? Toto by bolo pre mňa rozhodujuce.

@janinah noo prave toto neviem. Prve som rodila v presove kvoli komplikaciam pocas tehotenstva, a v podstate som bola spokojna az na nejake vynimky, ale kedze druhe tehotenstvo neskoncilo dobre prave v presove, mam miernu traumu uz len z tej budovy. Co citam, tak lubovnu si chvalia hlavne kvoli samotnemu porodu, ale co zvysok?

janinah
18. dec 2025
@anonym_autor

@janinah noo prave toto neviem. Prve som rodila v presove kvoli komplikaciam pocas tehotenstva, a v podstate som bola spokojna az na nejake vynimky, ale kedze druhe tehotenstvo neskoncilo dobre prave v presove, mam miernu traumu uz len z tej budovy. Co citam, tak lubovnu si chvalia hlavne kvoli samotnemu porodu, ale co zvysok?

@anonym_autor udajne deti s potrebou intenzivnej starostlivosti prevažaju do PP.
Na tvojom mieste volam priamo tam a opytam sa.

autor
18. dec 2025
@anonym_e7c036

@anonym_e7c036 rodila si aj inde?

sgilvadia
19. dec 2025

@anonym_autor prvé v SL súper prístup bola som spokojná, no už pred 2 r. bolo trošku cítiť že majú toho veľa, novorodenecke jedna sestrička otrasná ale na druhej strane laktačna ktorá sa nám fakt že hodiny venovala a v podstate všetky základné vyšetrenia nám urobili tam jedine vitamín K nepichaju ale dávaš kvapky a práve vtedy mal dovolenku neurolog tak sme museli ambulantne. Druhé som už nechala na Po a tiež ok. No už som.vedela čo má čaká tam som šla fakt "len odrodit". Je treba zvážiť všetko, či je nejaký problém alebo nie, intenzívnu starostlivosť v SL nemajú kamošku prevážali do Po keď rodila predčasne.