Porodnica Prešov alebo Stará Ľubovňa
Ahojte, vyberali ste si medzi tymito porodnicami? Ktoru ste si nakoniec vybrali a preco? Boli ste spokojne?
SL.
SL
Tak tu porovnávaš neporovnateľné 😂 jednoznačne SL. Personál, prístup, vybavenie, možnosti počas pôrodu, za mňa absolútna spokojnosť. Vybrala by som si znova len Ľubovnu.
@anonym_e7c036 ako tam maju vybavene novorodenecke? Maju aj nejakeho atestovaneho neonatologa? A co skriningy? Robia vsetky co v po? Alebo si ich treba potom ambulantne dorobit?
Zistila si si kde su ake možnosti poskytnuť novorodencovi intenzivnu starostlivosť v pripade potreby? Toto by bolo pre mňa rozhodujuce.
Zistila si si kde su ake možnosti poskytnuť novorodencovi intenzivnu starostlivosť v pripade potreby? Toto by bolo pre mňa rozhodujuce.
@janinah noo prave toto neviem. Prve som rodila v presove kvoli komplikaciam pocas tehotenstva, a v podstate som bola spokojna az na nejake vynimky, ale kedze druhe tehotenstvo neskoncilo dobre prave v presove, mam miernu traumu uz len z tej budovy. Co citam, tak lubovnu si chvalia hlavne kvoli samotnemu porodu, ale co zvysok?
@janinah noo prave toto neviem. Prve som rodila v presove kvoli komplikaciam pocas tehotenstva, a v podstate som bola spokojna az na nejake vynimky, ale kedze druhe tehotenstvo neskoncilo dobre prave v presove, mam miernu traumu uz len z tej budovy. Co citam, tak lubovnu si chvalia hlavne kvoli samotnemu porodu, ale co zvysok?
@anonym_autor udajne deti s potrebou intenzivnej starostlivosti prevažaju do PP.
Na tvojom mieste volam priamo tam a opytam sa.
Tak tu porovnávaš neporovnateľné 😂 jednoznačne SL. Personál, prístup, vybavenie, možnosti počas pôrodu, za mňa absolútna spokojnosť. Vybrala by som si znova len Ľubovnu.
@anonym_e7c036 rodila si aj inde?
@anonym_autor prvé v SL súper prístup bola som spokojná, no už pred 2 r. bolo trošku cítiť že majú toho veľa, novorodenecke jedna sestrička otrasná ale na druhej strane laktačna ktorá sa nám fakt že hodiny venovala a v podstate všetky základné vyšetrenia nám urobili tam jedine vitamín K nepichaju ale dávaš kvapky a práve vtedy mal dovolenku neurolog tak sme museli ambulantne. Druhé som už nechala na Po a tiež ok. No už som.vedela čo má čaká tam som šla fakt "len odrodit". Je treba zvážiť všetko, či je nejaký problém alebo nie, intenzívnu starostlivosť v SL nemajú kamošku prevážali do Po keď rodila predčasne.