Pozitíva bývania na Volgogradskej ulici v Prešove
Ahojte, viete mi prosím napisat pozitiva byvania na volgogradskej ulici? Lebo videla som , ze centrum je tak pol hod az 40 minut peso ale vidim, ze nemocnica je celkom blizko, nákupné centrum ako je to so spojmi? Lokalita co sa tyka rusnosti?
Kde konkretne? Za mna top lokalita, vsetko je blizko - skola, skolka, obchody, tesco, lidl, kaufland, cyklistak, blizko do centra..
Niektore bloky su mimo hlavnej ulice. Zapchy praveze najmenej - ak ides napr z centrumu, stojis v zapche cez cele sidlisko 🙂
Prezila som tam takmer 3/4 zivota, a stale sa tam vraciam na prechadzky a detmi 🙂
Tak nemocnica nie je vôbec blízko
Do centra aj tak nebudete chodiť každý deň, na sídlisku je všetko. Tesco, Kaufland, billa, blízko Volgogradskej aj lidl. Škôlky aj školy, bus každých 5-10 minút, detské ihriská, kopec zelene oproti svabom, sekcov ani nespomínam. Cyklistický chodník, kaviarne, reštiky poblizku. Uplne bez váhania.

Ahoj, máš veľa zelene (oproti Švábom, Sekčovu), poštu, všetky obchody, lekárov, školy, škôlky....neviem, ktorá bytovka, ale negatívum sú len zápchy v rannej a poobednej špičke. Autobusy každých 5-10 minút do centra. Blízko rieka Torysa (prechádzka so psíkom, deťmi), Cemjata (na huby) . Za mňa super lokalita.