icon

Pozitíva bývania na Volgogradskej ulici v Prešove

12. máj 2026

Ahojte, viete mi prosím napisat pozitiva byvania na volgogradskej ulici? Lebo videla som , ze centrum je tak pol hod az 40 minut peso ale vidim, ze nemocnica je celkom blizko, nákupné centrum ako je to so spojmi? Lokalita co sa tyka rusnosti?

anonym_1ff249
12. máj 2026

Ahoj, máš veľa zelene (oproti Švábom, Sekčovu), poštu, všetky obchody, lekárov, školy, škôlky....neviem, ktorá bytovka, ale negatívum sú len zápchy v rannej a poobednej špičke. Autobusy každých 5-10 minút do centra. Blízko rieka Torysa (prechádzka so psíkom, deťmi), Cemjata (na huby) . Za mňa super lokalita.

lukbe
12. máj 2026

Lokalita dobrá, uz len akí sú susedia.

anonym_b5e94b
12. máj 2026

Kde konkretne? Za mna top lokalita, vsetko je blizko - skola, skolka, obchody, tesco, lidl, kaufland, cyklistak, blizko do centra..
Niektore bloky su mimo hlavnej ulice. Zapchy praveze najmenej - ak ides napr z centrumu, stojis v zapche cez cele sidlisko 🙂
Prezila som tam takmer 3/4 zivota, a stale sa tam vraciam na prechadzky a detmi 🙂

anonym_54d3c0
12. máj 2026

Tak nemocnica nie je vôbec blízko

zuzap33
13. máj 2026

Najlepsia lokalita Prešova. Volny byt sa tu preda za 1 den. Ak mozes, nevahaj

katyrose
Včera o 15:46

Do centra aj tak nebudete chodiť každý deň, na sídlisku je všetko. Tesco, Kaufland, billa, blízko Volgogradskej aj lidl. Škôlky aj školy, bus každých 5-10 minút, detské ihriská, kopec zelene oproti svabom, sekcov ani nespomínam. Cyklistický chodník, kaviarne, reštiky poblizku. Uplne bez váhania.