icon

Poznáte kresťanského gynekológa v Prešove či Košiciach?

7. okt 2024
deti95060810
7. okt 2024

daj sa do skupiny "veriace mamičky" - myslím že tak sa volá tá skupina a tam sa skús opýtať...

tomas123456789b
7. okt 2024
Používateľ tomas123456789b je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tomas123456789b.

nechápem prečo musí byť gynekolog práve kresťanský... to akože ti bude robiť pri porode exorcizmus či čo ?

misana84
7. okt 2024

A čo má gynekológ spoločne s kresťanstvom? A akože ako mám vedieť jeho vieru, veď na vyšetrení riešime niečo iné 🤦🏼‍♀️

carduelis
7. okt 2024

Dr. Polomská v Poprade

mandzula
7. okt 2024

@misana84 ja som neveriaca, no viem, ze taky gynekolog vie poradit napriklad s metodami antikoncepcie, ktore su v sulade s vierou.

mikadooo
7. okt 2024

@misana84 no, že nebude riešiť "nevhodnú" antikoncepciu, nebude nahovárať na potrat ak plod nie je úplne zdravý, atď. Niektoré mamičky nechcú počúvať takéto rady.

mandzula
7. okt 2024

@tomas123456789b nevies poradit, nechapes, ale napisat musis.

tomas123456789b
7. okt 2024
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tomas123456789b.

@mandzula pod k milosrdným bratom, maju vlastnú nemocnicu a lekárov, takže predpokladám že kedže je to katolícka nemocnica, budú tam snád i katolícky doktori.

egonsk
7. okt 2024

aj ateisticky gynekolog niekedy pri pohlade do utrob pacientky spomenie boha... 😉😋

janetinka27
7. okt 2024

Ahoj, urcite mudr.polomska v poprade,ordinovala aj v kezmarku.druhy taky gyn je mudr.wallenfels v ziline
Ja patrim k dr polomskej, za 5 rokov som navstivila asi 8 gynekologov a ona jedina sa mnou naozaj podrobne zaoberala (ako sa hovori: sto a jedno)

thirstymonk
8. okt 2024

@tomas123456789b Nechapeš, lebo nie si veriaci a nie si žena. Keby si bol aspoň jedno z toho, tak by si možno chápal. Keďže ja som aspoň jedno z toho - som veriaci, tak to chápem, vieš? :D
No a prečo teda? Lebo nebude žene nanucovať antiku, ani jej mudrovať, že tri deti sú už príliš veľa.

janetinka27
8. okt 2024

Krestansky doktor je z mojho pohladu najma "nuteny" hladat pricinu problemu.pretoze nemoze len asadit antikoncepciu alebo vnutromaternicove teliesko. Musi narabat s cyklom a kazdou zenou individualne.

tomas123456789b
29. nov 2024

@thirstymonk Práveže veriaci som, som kresťan protestant charizmatik.
Nuž takto som sa na to nepozeral, uznávam máš pravdu.

ysseba
29. nov 2024

Napríklad ja viem o jednom kresťanskom (ale v Bratislave, takže to nie rada, to len tak pre príklad). A on vyslovene NEpredpisuje antikoncepciu. Majú to aj na stránke napísané

tulinka85
10. dec 2024

Nechápem čo má antikoncepcia spoločne s kresťanstvom ? Ja beriem antikoncepciu zo zdravotného hľadiska, musím ju brať a dlho ešte budem..a som veriaca a neviem si predstaviť, žeby mi niekto odmietol predpísať ant.

carduelis
10. dec 2024

@tulinka85 hormonalna antikoncepcia ma ako jeden z ucinkov spontanny potrat, v pripade ze sa stane, ze ovulacia sa nepotlaci a dojde k pocatiu. To je jeden z dovodov. Dalsi je, ze viacero gynekologickych problemov sa da riesit uz aj inak, ale antikoncepia je casto prve “riesenie”. Moralne hladisko je dalsia tema, ale to tu nebudem rozoberat.

mondolina
11. dec 2024

@carduelis
ktorá antikoncepcia má abortívny účinok?

carduelis
11. dec 2024

@mondolina každá orálna hormonálna, či už jedno- alebo dvojzložková, spôsobuje, že sliznica maternice nerastie počas cyklu a ochabuje svalovina vajíčkovodu (ktorá napomáha transportu embrya do maternice, keďže k počatiu dochádza vo vajcovodoch, nie priamo v maternici) a teda kvôli týmto efektom nedochádza k zahniezdeniu, ale odumretiu oplodneného vajíčka

janulka420
Odpoveď bola odstránená