Prešovské mamičky zo Sekčova a Solivaru
No je tu sidlisko 2, sidlisko 3, švaby ale tretie najvacsie sidlisko na slovensku chyba🙂 dufam ze ma nezamknu🙂
@lucifuk123 ahoj, ja tiež nemám žiadne skúsenosti v PO s internistami, ale možno ti pomôže tento zoznam naj doktorov a potom už sa len cez google dopátrať k t.č. a adrese, alebo nech ti poradí tvoj všeobecný lekár 🙂 http://www.lekar.sk/vyhladavanie/internista/Prešov
@tutulka12 ja som chodila k internistovi do KE do vojenskej leteckej nemocky, aj to len po známosti lebo som mala trombózu ako 16ročná. a tu v PO mi v nemocke na cievnej chirurgii povedal doktorko, že mám spuchnutú nohu ako slonica a absolútne necitlivú preto, lebo nosím stiahnutú (úzku ponožku) a že mi zastavuje tok krvi 😀 😀 😀 ako vtedy sa nesmial nikto keď takú hovadinu povedal, ale teraz je to už celkom vtipné keď si nato spomenieme s rodičmi 😀 tak preto sme radšej šli do KE, riešiť doktorov...ale to už bolo pred 9 rokmi 🙂
@lucifuk123 som ti napísala zase, len som dala sebe odpovedať 😀 😀 😀 trapka som 😀
Ahojte, aj ja som zo Sekčova 😀 Teda bývam tu už cca 6 rokov. Inak nie som s PO 😉
@tutulka12 No mne veľmi dobre. Som tu max spokojna 😎 Ale išla by som do domčeka. V bytovke kde je 72 susedov je to strašneeeeeeeeee 😠 Sme 6 na jednej chodbe,takže už mi lezu na nervy 😅 Ale inak parada. Som tu ako doma. Myslim že aj malej sa tu pači 😀 Len rodiť tu asi nikdy nebudem 😉
čaute ženy, čo ste dnes robili? ja som musela s deckami vypadnúť do lesa lebo v byte z nás normálne tieklo aj keď sme len sedeli...hrozné, už sa teším na ochladenie normálne. boli sme na sigorde, ale až pri harmónii (penziónik) s vonkovým ihriskom a bazénom pre deti, ale takým väčším a trampolínou zadara 😀 akurát škoda bola, že kuchár mal dnes voľno, takže sme ostali hladní 😀 😀 no a zajtra pečiem koláč mamke na oslavu, poobede ideme blahoželať a obhliadnuť nové auto 🙂
@alex999 no toľko susedov nezávidím ozaj 😀 mne stačí 17 bytov mimo nášho bohate 😀 😀 😀 ja mám normálne panický strach z tých nákladných výťahov vo výškových bytovkách...jedna kamoška býva na karpatskej na 11tom poschodí a raz keď som k nej šla, tak bol malý výťah mimo provoz a musela som s de´tmi vo veľkom. moji taký rev strašný spustili, ja som zbledla jak stena a dlho som predýchavala potom 😀 hrôza pre mňa 😀
@tutulka12 Inak dvoch chalanov maš 😎 daj recept 😀 😀 Ja dufam že teraz to bude chlapček. Mam takého tušaka.Aj ine chute mam, aj neni mi tak zle, pleť krásna 😉 pri malej do šiesteho mesiaca sladke ani náhodou, do 14tt som vracala strašne, jedla som len pomaranče 😝 A bruško mam take akoby rozliate, pri malej bolo špicate 😎
@alex999 my sme sa vždy natrepali všetci 4ia do malého výťahu aj s kočíkom 🙂 mala som dema basic, potom zopa fusion a teraz baby design travel a v pohode 🙂 na deme som musela trošku akoby sklopiť rúčku lebo nevošla na dĺžku akurát. ale asi je to o zvyku, ja som v takom šla dokopy 3x v živote a k tomu bol tmavý, svetlo blikalo, tak som sa bála...a zo začiatku keď sme kúpili byt na siedmom poschodí mi robilo problém chodiť aj malým výťahom, ale zvykla som si asi za dva týždne. ja som celý život predtým bývala na prízemí 🙂
@alex999 mm je zo 4och chalanov, ja z dvoch sestier. asi to má mm v génoch lebo moja sestra sa vydala za brata mm a tiež majú chlapčeka 😀 pochybujem že sa niekedy dočkám dievčatka 😢 a ak ke´d mám dvoch chalanov tak som mala obe tehu úplné iné. Pri prvom som zvracala do 6 mesiaca, skoro nič som nemohla zjesť, úplne sa mi zhnusili šunky, salámy a syry, bola som stále precitlivená, nervózna a stále by som spala. pri druhom som nezvracala vôbec, jedla som veľa ovocia a sladkostí, normálne mi zachutil vyprážaný syr, ktorý som nikdy nemusela a aj pizza a mala som viac energie aj pozitívnejšia a kľudnejšia som bola. a presne také sú aj moje deti - prvý živý, šikovný, všade ho je veľa 😀 a druhý taký salámista 😀
@tutulka12 Tak ja už som zvyknuta, cely živo sme byvali na 8 poschodi, len teraz byvam nizko, len na 6-tke. Najradšej som pod strechou, nech mi nikto nedupe pohlave 😎
Ja mam cam cortina X3 je to trojkolka a je dosť dlhy, do maleho vyťahu kde sa zatvaraju z dnu dvierka ani nahodou 😒
@tutulka12 no tak inak ja pri každom tehu šaliem za pizzou a vypražanym syrom 😝 Ale teraz ovocie ani nahodou,chcem mäso a sladke, nevracam, celkom sa držim. Pri malej len ovocie a zelenina, od 5tt do 14tt vracanie a zle od žaludka strašne 🙄 sladke som si dala v 6 mesiaci. A veľmi ma palila zaha, teraz to nieako extremne nepociťujem 😉
@alex999
@tutulka12 noo ked tak debatite o tehu tak ja som zistila ze som tehu asi v 7-8tt a zle mi vobec nebolo zozaciatku som bola velmi ospala asi mesiac odkedy som zistila, jedla som vsetko normalne jak vzdy keby mi nenarastlo brucho ani neviem ze som tehotna :DD heh ale ked sa maly narodil tak to som sakra vedela ze mam dieta....och ked si spomeniem..brrrrrrrrr teraz je to ovela lepsie 🙂
@tutulka12 v 6tt , ale to len tehu kalkulačka. v pondelok idem k doktorke. Ale čo mi je divne že mi digitalny tehu test ukazal 1 dni po meškani MS že 5 a viac týždňov 😅 Tak buď čakam dvojičky abo nechapem, lebo aj čiarky na tehu teste 1 deń pred MS boli za 3 sekundy jak koľajnice 😉
@123lubka Tak ja som teraz nečakala že budem tehu, ale 3 dni pred MS som si večer dala sladke a zrazu som citila palenie zahy, čo inak nemam nikdy len v tehu, tak som neveriacky 1 deň pred MS som si spravila tes a za 3 sekundy koľajnice. skoro som dostala infarkt. Ale som ešte opatrna, čakam na potvrdenie akcie srdiečka od doki, pretože naposledy to dopadlo zle 😔 Inak už by som o 2 tyždne rodila 😔 😔
Inak prsia citlive, ale to až 2 dni po očakavani MS, troška mi je zle, ale krasna pleť 🙂
@alex999 nooo ved to sa mi najviac pacilo ja mma problem s pletou a pocas tehu..noo teda ja az ku koncu parada 🙂 aj teraz je to lepsie ako predtym hej ale mohlo by to byt aj lepsie 🙂 ty nazaciatku si heej? drzim palceky,...a mrzi ma to ze si raz potratila ale co uz aj to patri k zivotu nie kazdy plod sa uchyti...aj ja som stal pozerala na tehotensku kalkulacku :DDDD v akom som tt :D ale mne to presne sedelo dokonca aj maly sa narodil presne na termin..no teda 5 dni po termine ale ja som dokimu zle nadiktovala cyklus! azu teraz som prisla na to ze cyklus sa rata od prveho dna m a nie od posledneho takze miesto 33 som povedala 28 :DDDD ku komu chodis?

@lucifuk123 rada by som poradila, ale nemam skusenost so ziadnym 😒