Prešovské mamičky zo Sekčova a Solivaru
No je tu sidlisko 2, sidlisko 3, švaby ale tretie najvacsie sidlisko na slovensku chyba🙂 dufam ze ma nezamknu🙂
@tutulka12 No tak odpisal miDr Kušnir, ale som s toho zmätená. Napísal mi, že berie pacientky, ktoré maju odporúčanie 😕 😕 😕 Vraj ak niekto s kolegov alebo z pacientiek ho odporučil, tka ma vezme 😲 tak nechápem. Takže ak som si ho len ja vyhliadla tak mam smolu alebo ako????????????? No nerozumiem. A za tým mi napísal, tešim sa na Vašu spoluprácu. Tak vezme ma alebo nie?? 😕
@alex999 ahoj, ak mozem, na Bernolakovej skole je centrum pre deti a mamicky, vola sa Emerka, vstup je zboku a myslim ze otvaraju o 9tej rano a je to tam cely den, najdes to aj na ich stranke http://www.emerka.sk/ 🙂
@tutulka12 ano už mi odpísali, je to 1 euro na deň, môžem prisť kedy chcem, otvorené maj od 9:00-12:00 a od 15:00-18:00, možnosť zapísať sa aj na rôzne krúžky. Ja by som rada dala malu na tanečné, strašne rada tancuje, ale je to asi až od 18 mesiacov, to jej bude až o 2 mesiačiky. V pondelok keď nebude pršať, tka to idem omrknúť 😉
aaaa Ľubka vymakla som ťa 🙂
@martina2006 no me porazi :DDDD jak zijes? :DDD
@1234lubka ja vynikajuco...ty sa pochval...pozeram,ze maly poriadne narastol....kolko uz ma?
@martina2006 no zajtra ma 10 mesiacov 🙂 joooj rastie ako z vody moje chlapcatko malicke 🙂))) mame sa celkom fajn tatik robi na tyzdnovky tak s nami velmi nieje ale dajak sne si zvykli..stale robis v dublestar? ci jak sa to vola? broni este taxikuje?
veruze ten cas leti....hej ja robim stale tam a Brono taxikuje....byvate v Sarisi?
Ahojte tehuľky, mamuľky 🙂 V Prešove žijem zopár mesiacov, práve tehuľkujem, som v 25. týždni a rada by som si našla kamarátku tehuľku, s ktorou by som mohla podebatiť, pokávičkovať a neskôr kočíkovať 🙂 Ak sa niekto nájde, budem rada, ak sa ozve 🙂
Už som kontaktovala takto nejaké žienky 🙂 Áno, prvé babatko 🙂
@1234lubka tak mam pociť že každu chviľu porodim, ale zatiaľ mam ešte čas 😎 taška pobalena, davam do kopy papiere na danove, nech už mam pokoj, buduci týžden posledná objednávak na tortu, dalšie až od mája 😝 ale inak v poho.
no a čo sa týka doktorov, písala som dvom a povedali že po pôrode ma radi uvidia, tak momentálne neriešim, a hlavne vyzerá to tak že ideme s PO preč, tak už ten rok, dva asi vydržim. 😅
@1234lubka hej take ako v telke 🙂)) v telke toho podavaju bludov a že za jeden den, a potom ti volaju ľudia v piatok večer že na sobotu večer si pridu pre tortu taku 5 kg s 30-ks ruži ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ riaden oblb ta telka 😅
no sťahujeme sa dočasne asi do pôvodneho mesta, kym deti podrastu tak na dva roky a potom ideme do Prahy, asi 😅

@tutulka12 No ja som ešte stale neodišla od svojej doki, pretože mi je dosť ďaleko ten Dr. Dandar, rozmyšľala som ešte nad Dr. Kušnir, ma ambulanciu oproti poliklinike, ale neodpoveda mi na mail,Najradšej by som bola ak by to bol sukromnik a mal hned svoje sono, lebo mne sa veľmi s malou nechce trepať hore dole,Tu by som to mala blizko. Vraj robil primara v Levoči a že je fajn. A robi len po obede, rano asi dakde ordinuje v nemocnici, alebo neviem. No uvidim či sa ozve. 😕