Prešovské mamičky zo Sekčova a Solivaru
No je tu sidlisko 2, sidlisko 3, švaby ale tretie najvacsie sidlisko na slovensku chyba🙂 dufam ze ma nezamknu🙂
@zigzag http://www.mscergovska.vadium.sk/jedalen.html
skus kuknuť , ale neviem kde to je, nie som original prešovčanka 🙂
@alex999 aha, , tam mate kopec zelene, ja som povodne chcela dat az po 5tom roku, ale asi budem musiet do roboty skor.... uvidime... ja by som aj dovazala maleho,len nech viem, ze bude vsetko ok,,, zase,ked ju mas pod oknm, tak usetri sa cestovanie, skore vstavanie,, ved uvidiem, estema rok cas... moj je junovy
Cergovska je tu blizko, ale ten jedalnicek velmi zdravy nie je,,,, aspon podla toho co papame my,,,, nechcem aby mu to skolka pokazila... sunkova pena, bleee
@alex999 no budem musiet,,,, moj vobec neje kupovany chleb, nepije sirupovu vodu, tak nerada by som aby mu to skolka pokazila, oj oj, zase,ked ostatne deti budu jest ine, ako on, urcite ho to bude lakat,,,, to potom radsej neaku pani na strazenie k nemu,,, , kolko vlastne vide taka skolka mesacne? tam pisalo 25e ma stravu. a zvysok, neviem kolko vide, uz googlujem,,, 😉
@alex999 juj, no, snazim sa, fakt vsetko doma robim, niake ecka , farbiva, preto mam troska obavy, prv som mzslala, ze s nim budem moct byt doma do prpravky, ale situacia sa mi zmenila, z coho som smutna, ale taky je zivot... cez leto sa pojdeme pytat ako to je, ci sa bude dat vlastna strava nosit, ved zase je kopec deti s potravinovymi alergiami, tak snad mi vyhoveju....
@1234lubka ja som teraz napoly odstahovana, ale chodievame casto na sekcov k nasim, aj teraz som tu, chodila som na zs lesnicku, a potom na sou sluzieb, som81 rocnik... no v skole ho uchanim, ja mu budem balit jest a tak, ale toto v skolke ma stve,,, ten jedalnicek je des,, uvidime, za rok mozno otvoria neaku bio skolku 😅 alebo to budem musiet neako inac riesit...
@zigzag ooch no to ja som 86 rocnik my sme sa v skole minuli 🙂 a kde na sekcove mas rodicov 🙂 ja stravovanie po roku azh tak vazne neberiem....mame v lete zahradku a vlastne ovocie takze nejake ozaj bio potraviny papame takze az tak neriesim...no kto vie...urcite aj to pride bio skolky bio skoly uvidime co nas caka
@1234lubka na sibirskej,,, ja sa snazim zdravo, napr vobec kupovane smotanove kremy, pribinaciky, a take radsej doma namixujem, bez ecok a umelin, preto by ma to mrzelo, keby ze v skoke to pokazia, lebo je to fuska .... alebo sirupovu vodu, zbytocne cukor,,, neviem nepaci sa mi to.....
ja som bola este potom na nadstavbe, akurat som koncila, ked sa skola stahovala z mesta na kosicku ulicu....
@zigzag ja som chodila na strojnicku 2002 2006, rodicia byvaju na magurskej :D nedaleko 🙂 a robila som v hypernove asi dva roky od 2008 do 2010, teraz byvame u babky v Ratvaji. noo len vies raz sa stymi eckami zoznami ved nezakazes mu nemozes byt stale s nim nie? nebojis sa potom prave tej reakcie ked to telo skoro vobec nevidelo? nepoznalo?
@1234lubka juj, nebojim sa, coho? snazim, sa cim zdravsie aby mal, a to telo sa s tym stretava aj tak, ved chemia je uz vsade, tak sa snazim obmedzit aspon to co mozem.... chemiu aj dychame, pijeme chlor a fluor vo vode, vsetko je na hnojivach vypestovane, hormony v mase,... tazko, volakedy si si vypestoval doma, tak si vedela co mas, uvidim ako s tou skolkou bude,,,, budem sa snazit, aby do nej nesiel a isiel az skoly a pripravky pol roka pred povinnou skolkskou dochadzkou, ta je povinna tiez,,, aby som mala pod kontrolou co papa,, nedovolim aby mu skolka pokazila vsetko... 😉
@1234lubka kazdy ma svoje, moj uz vsetko pojedol co sme mali vlastne... mne neide len o bio, ja chcem aby jedol zdravo, a by mal v strave vsetky ziviny, ktore jeho telo potrebuje, lebo,ked ich bude malo, tak diata ochorie, jeme vela strukovin a snazim sa cim viac surovej stravy do neho dostat... lebo napr, aku vyzivovu hodnotu ma chlieb a sunkova pena, alebo salama pre rok a pol sare dieta? alebo aj pre 3 rocne dieta???? minimalnu, cukor, skrob, neake bielkoviny, ziedne enzymi, min , ak vobec neake vitaminy, ale je v tom kopec konzervantov, a aj farbiv, ... ja sa na to pozeram z tejto stranky,,, a dostava aj maskrty, horka cokolada je super, aj kysnuty makovnik, skoricovnik,orechovnik, a take veci v ktorych nie su niake prisady a konzervacne latky...doma robene, pecene a velmi chutne,,, mne to neda ladovat o kupovanym sirupom, alebo dzemom, aj ked uz navam,ze a da kupit kvalitny sirup, aj dzem, ale ten skolke asi nedavaju, ved za 1.22 na den toho vela kvalineho nekupia.....
@zigzag ved ano to suhlasim sunkovu penu by som mu teda nedala, ja tiez sledujem zlozenia, sirup mu urcite nekupim ale navarim mu bazovy, minuleho roku som robila a bol super, pila som ho ked som kojila, a mozno mu ho ani nedam ved naco ho zvykat na sladke vody? a s tou stravou v skolke to mas vlastne aj pravdu tam sa kupuje vo volkom a urcite len to najlacnejsie....mne stacilo v porodnici ked nam na ranajky dali jogurt srdiecko....no tak neviem co ma ten spolocne s jogurtom. salamu nedavam ved je to samy konzervant a tuk, kupujem mu kvalitnu sunku ked uz 🙂 moj matko bol len raz chory....🙂
@1234lubka no ved to, a Jaukovicova vystupuje ako zdrava skolka, tak ako fakt neviem co je na jej jedalnicku zdrave, rostenka to nebude 😅 ja lubim bazovy sirup a je aj zdravy, ale detom v skolke urcite taky nedaju, dostanu cironadu( maju ju v jedalnicku) a sa bojim aby to nebl neaky lacny smejd co vonia ako jar.... ja nie som extremista, moj dostava vsetko, zje aj cokoladu, sladke, ak kysnute, ale aj ovocia a zeleninu, a vela strukovin, a tie neboli v jedalnicku vobec skoro,,, tak som smutna, znama dava dieta k jednej pani a ta berie 300e aj s varenim, tak ked sa mi nepodari nic ine vymysliet,tak zoberiem si jedno dieta ako do skolky, abudem moct ostat s mojim doma az do pripravky... uvidime....
Mamičky z Prešova a okolie, je niečo, čo vám v Prešove chýba, nejaký obchod/služby a pod.? 🙂
Ahoj Presovcanky, existuje v PO bazar na kociky, kde by som mohla dat svoj kocik na predaj?
Nemá niekto záujem o trpaslicieho kralika?Narodený 14.2.2017 je to samcek

@alex999 o ja som v blave nebola ale p´v prahe ano....to je teda mesto....krasne....ked mas rodinu tak urcite chod....skor si najdes pracu...ovela viac moznosti ale hocikde inde na sk ale cz....inak si mi nejaka povedoma 🙂