icon

Psychiater v Prešove: Kde prijímajú nových pacientov?

26. máj 2026

Dobrý deň, neviete o nejakom psychiatrovi v Prešove, ktorý prijíma nových pacientov? Predpokladám, že čakacie doby sú dosť dlhé.

anonym_3b1470
26. máj 2026

Určite dlhšie.Obvolala som asi 3 ani jeden nebral nových.Spádovy ťa ale vziAť musí.

anonym_f4c539
26. máj 2026

@anonym_autor kosice beru dr dudinska ergomed moldavska

autor
27. máj 2026
@anonym_f4c539

@anonym_autor kosice beru dr dudinska ergomed moldavska

@anonym_f4c539 Ďakujem, pozeral som na jednej stránke a podľa nej má voľné termíny už budúci týždeň, čo sa mi až nechce veriť.

anonym_f4c539
27. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_f4c539 Ďakujem, pozeral som na jednej stránke a podľa nej má voľné termíny už budúci týždeň, čo sa mi až nechce veriť.

@anonym_autor pani doktorka nastupovala po materskej dovolenke , otvarala sa ambulancia na novo takze si myslim, ze ten termin je realny, co viem beru pacientov , kamoska tam zacala chodit (z kosice-okolie) a dostala termin o 2 dni na to ako sa objednavala

anonym_f4c539
27. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ved si tam zavolaj, to je najmenej opytat sa nie?
Z presova to mas na skok, busom, vlakom kazdych 30min chytis nejaky spoj aj castejsie alebo autom po dialnici 30min +- ak chytis rannu spicku, cez dediny po starej ceste o cosi dlhsie ak nemas dialnicnu znamku
Na stanici sadnes na elektricku a vezies sa na moldavsku bez problemov, ak ides autom vies tam aj zaparkovat, v budove sidli vedla aj lidl je tam velke parkovisko