Rekonštrukcia balkóna v Prešove. Cenové ponuky a tipy.
Dobrý deň, ak by sa tu našiel niekto z Prešova a okolia, kto rekonštruuje balkóny, mala by som pár otázok. Máme maličký balkón, cca 1mx2m. Akurát sa tam vojde sušiak na prádlo, takže možno ani toľko m nemá. Chcela by som tam dať čierne kachličky a namiesto zábradlia plexisklo. Vôbec nemám potuchy, ako sa pohybujú ceny za niečo také. Tak ak by mi niekto vedel dat cenovú ponuku, bola by som rada 🙂
Aj je to aj bytovka, ked das dlazbu nikto to velmi riesit nebude. Akurat misi dat pozor na hydrouzolaciu a aby bolo dobre vyspadovana. Ale zabradlie menit nemozes, uz vobec nie za plexisklo. Mozes jedine plexisklo uchytit zvnutra na zabradlie
Panelak alebo rodinny dom ? V panelaku :
1. Nemozes sama zasahovat, balkon je spolocny, nie tvoj.
2. Plati sa to z fondu oprav.
@patrike dlažbu môže dať a ak je tam iba zábradlie tak môže tam našrobovať aj plexisklo
@patrike dlažbu môže dať a ak je tam iba zábradlie tak môže tam našrobovať aj plexisklo
@anonym_96fccb Dlazbu urcite nie, to sa musi robit profesionalne a s hydroizolaciou. Nie aby to nejaky Pat Mat za jeden den polepil za platbu na ruku. Ludia si neuvedomuju, ze balkon im nepatri a zasahy podliehaju schvaleniu hlasovanim (pisomne / schodza).
@anonym_96fccb Dlazbu urcite nie, to sa musi robit profesionalne a s hydroizolaciou. Nie aby to nejaky Pat Mat za jeden den polepil za platbu na ruku. Ludia si neuvedomuju, ze balkon im nepatri a zasahy podliehaju schvaleniu hlasovanim (pisomne / schodza).
@patrike „My sme kedysi, keď sme ešte bývali v paneláku, sami vydláždili balkón a nikoho to vôbec nezaujímalo.“
@anonym_96fccb Co je ok do bodu, ked tam zacne zatekat, potom zaplatite opravu, ktora by normalne isla z fondu oprav.
@patrike Už nie sme tam, nie je môj problém. 15 rokov nič sa nezatekal, už ani nebude
@anonym_96fccb Co je ok do bodu, ked tam zacne zatekat, potom zaplatite opravu, ktora by normalne isla z fondu oprav.
@patrike u nás v bytovke si tiež každý robí s balkónom čo chce.

Panelak alebo rodinny dom ? V panelaku :
1. Nemozes sama zasahovat, balkon je spolocny, nie tvoj.
2. Plati sa to z fondu oprav.