Schudnutie s trénerom Petrom Palenčarom: Osobné skúsenosti?
Ahojte., chcem sa spytat .,, najde sa tu niekto kto ma realne osobnu skusenost a schudol za 3mesiace pod vedenim P. Palencara-trener., ktory je na fcb a ig ?.,mam par otazok., Dakujem
@perthes kedže som videla ten jeho program od kamosky, ktory som si nezaplatila, tak sa zacal vyhrážať , no nechcela som, aby mala kamoska z toho zle, tak som to zaplatila, nech da pokoj. Program mi vypracuje, ked podpíšem tu jeho zmluvu. Ale tu mu nepodpíšem, tak program nedostanem.
@linda013 ruky od neho preč a ďalšia vec nemôže nám nič urobiť keď človek sa vlastnej skúsenosti vyjadrí na to jeho chudnutie
@perthes ja si tiez myslim, ze to nie je úplne v poriadku. Na druhej strane musim priznať, ze som reálne schudla. Ze som si to uz neudrzala je iba na mne. Ale isto sa neda cely zivot ist podľa jeho jedalnicka
@lubka474 udržali by ste stačí mat 16/8 čo je reálne a normálne jesť tých 1400…. Nič nereálne

https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/zdravotne-rizika-keto-diety-s-panom-palencarom/#post-89178243