icon

Sídlisko Šváby v Prešove. Sú tu nejaké mamičky?

kejdii
5. jan 2012

Ahojte, som v 37tt tak sa mi to uz krati 🙂 Byvam na Svaboch od oktobra a nepoznam tu nikoho. Rada by som spoznala nejake tiez tehulky, alebo mamicky z okolia na spolocne prechadzky, kavicky a debaty a vylety a tak... ak mate zaujem tak sa ozvite 🙂 tesim sa 😵

Strana
jlp
5. jan 2012

Ahoj Kejdii, ja cakam mimino az v juli a aj ked teraz uz byvam v Martine, povodne som zo sidl 3, tak rodit budem na vychode, cize teoreticky sa v auguste pri kocikovani mozeme stretnut. Ale v PO je mamiciek vela, takze urcite ked vyrazis vonku, tak niekoho stretnes, prajem ti aby ti tie zvysne 2 - 3 tyzdne rychlo zbehli a v kutiku zavidim, ze si uz na konci...ked si predstavim co ma caka 🙂 Placka

kejdii
autor
5. jan 2012

@jlp ahoj 🙂 no dufam ze sa mi sem niekto zve 🙂 skoda z ty uz niesi 'lokalna' 😀 no ja uz sa tesim ked bude mala snami....posledny mesiac je uz taky tarbavy a len cakas a cakas.... ty si pekne uzivaj tehotenstvo, prve mesiace mi strasne zleteli, ani som si neoddychla a teraz ked uz oddychovat musim tak sa ani velmi neda, babatko sa roztahuje a ja musim menit polohy kkazdu chvilku ...ale uz nie dlho 🙂 tak sa tesim na ten augus a porovname skusenosti 😉

kejdii
autor
5. jan 2012

@danu myslim ze som tam uz prispievala, aj do Sekcovcaniek alebo take nieco, ale nikto zo Svabov sa mi neozval 😖 nuz co pockame a uvidime 🙂 ale dakujem za typ

anicka1981
5. jan 2012

@kejdii ahoj ja som zo sekcova od maxu, tesim sa s tebou, ja mam pol rocne babo, kde budes rodit? 😉

kejdii
autor
6. jan 2012

@anicka1981 ahoj 🙂 dakujem , budem rodit v starej porodnici. Ty to mas uz za sebou 😵 , kde si rodila ty?

anicka1981
6. jan 2012

@kejdii ja som mala rodit v starej tiez,ale nepacil sa mi pristup lekarov, tak som isla do sace na poslednu chvilu, uz s kontrakciami 😀 , a bola som velmi spokojna, podaril sa nam porod bez nastrihu a sitia, boli velmi zlaty a nemala som pocit, ze som na "pritaz"ako v starej,,,,, to bolo v juny, maly ma pol roka, betar jeden... a Tvoje bude tiez prve?

kejdii
autor
6. jan 2012

no ja som najprv chcela v monobloku, tam som chodila na predporodnu, ale potom som bola raz na pohotovost (nic mi nebolo len panika 🙂 ) v starej a zdalo sa mi tam tak domackejsie a sestricky boli v pohode, teraz tam chodim na CTG a no zalezi kto tam je, ale moj gyndos tam sluzi tak chodim tam preto.... to si mala fajn ze bez nastrihu...ja mam strach z toho porodu , ale uz by som aj sla....hej prve cakame ...dievcatko 🙂

1234lubka
16. aug 2012

@kejdii treba sem tam prispiet nech zasvieti forum na plochce nech si ho niekto vsimne

kejdii
autor
16. aug 2012

@1234lubka kukam ze to som bola este tehulka ked som to tu zalozila a Danka ma uz polrocka 🙂

1234lubka
17. aug 2012

@kejdii aj moj ma pol rocka 🙂 aj dva tyzdne 🙂

kejdii
autor
17. aug 2012

@1234lubka hej? 🙂 a kde si rodila? 🙂

1234lubka
17. aug 2012

@kejdii hej, v novej porodnici 29.1 sa narodil 🙂)

kejdii
autor
17. aug 2012

ja v starej, 25.1. 🙂 preto sme sa nestretli 😉

faithful9
20. aug 2012

ahoj, my sme sa nastahovai na Svaby pred 2 mesiacmi, tiez tu nikoho nepoznam a pozeram ze aj deticky mame rovnako stare. Nas maly sa narodil 26.januara, ja som ale rodila vo Vranove. Rada by som sa stretavala s nejakou maminou pri kocikovani, na kavicke.

kejdii
autor
21. aug 2012

@faithful9 ahoj 😀 no uz som prestavala verit 😉 tak to urcite pokocikujeme pokavickujeme 🙂 a na akej ulici ste?

faithful9
21. aug 2012

my sme na svabskej 57

faithful9
21. aug 2012

ja ked som nasla tuto temu tak som to brala normale jak zazrak :D

kejdii
autor
21. aug 2012

@faithful9 a si z vranova? alebo si sa tam len rozhodla rodit? my sme na royova 1, mas len jedno dietatko?

kejdii
autor
21. aug 2012

@faithful9 no chapes ze som ju zalozil ked som bola v 37 tt a moja mala ma v soboyu 7 mesiaov 😀 uz som neverila ze sa sem niekto prida, ale super 🙂

faithful9
21. aug 2012

no predtym sme byvali nedalekko vranova, preto som tam aj rodila. hej mame len jedneho Kubka a pozeram, ze je len den mladsi ako tvoja malicka

faithful9
21. aug 2012

@kejdii sak to je super ja som cele dni sama, uz mi z toho hrabka

faithful9
21. aug 2012

a kde je royova ulica? ulice velmi nepoznam

kejdii
autor
21. aug 2012

@faithful9 mi daco hovor, ja tiez, furt chodim mamu otravovat, a pravidelne mi hrabe 😀 chudak Palo si vsetko odskace 😎 ale nasla omtu par skvelych mamiciek na konikovi 🙂 pocuj zajtra mme stretko, januarovcata v meste pri fontane okolo 14stej, pod aj ty 🙂

kejdii
autor
21. aug 2012

@faithful9 😀 ty vies ze ni ja netuim kde je svabska 57 😀 no royova je blizko toho zdravotneho strediska, tam nad tymi obchodami co su kvetinarstvo , a pokec bar, a sekac....

faithful9
21. aug 2012

@kejdii no a my sme blizko nad tymi garazami kde je kadernicvo, baranservis, my vlastne byvame nad zastavkou svabska, oproti cba

faithful9
21. aug 2012

@kejdii jaaj no zajtra mame doma ocka a asi pojdeme do hermanoviec n/T ja som odtial, ale paci sa mi take stretko januarcata :D

kejdii
autor
21. aug 2012

@faithful9 hej j som v teme januarovcata prihlasena este ked om bola tehu, a apon mam take virtualne kamosky 😀 no a dnes co mate na plane? a ocko vam chodi pracovat mimo? alebo len volno ma?

faithful9
21. aug 2012

ocko robi v presove a robi kratky a dlhy tyzden cize ked ma volno tak si ho uzjeme ale ked je v robote tak od pol 9 do 8 a prichadza okolo 9 takze sme cely den len dvojka 😀 dnes neviem co budeme robit, teraz spinka a maluju nam vytah tak neviem ci sa dostanem s kocikom vonku 😀

kejdii
autor
21. aug 2012

@faithful9 nooo tak to sa asi nedostanes ☹

Strana