icon

Sídlisko Šváby v Prešove. Sú tu nejaké mamičky?

kejdii
5. jan 2012

Ahojte, som v 37tt tak sa mi to uz krati 🙂 Byvam na Svaboch od oktobra a nepoznam tu nikoho. Rada by som spoznala nejake tiez tehulky, alebo mamicky z okolia na spolocne prechadzky, kavicky a debaty a vylety a tak... ak mate zaujem tak sa ozvite 🙂 tesim sa 😵

merilu
25. nov 2012

@kejdii Tak tak vytrpeli sme si minulu noc ale uz dnes lepsie sak potom poviem angina je teda sila no ☹

merilu
2. dec 2012

Ahojte baby co nove???mi uz sa mame dobre konecne mame tu pliagu za sebou a hned je svet krajsi 🙂

merilu
4. dec 2012

@kejdii
@faithful9 Ahojte baby co nove??nic nepisete asi mate toho vela

kejdii
autor
5. dec 2012

@merilu ahoj, no mame doma ocka tak si ho uzivame 😀 som rada ze Gabkovi je uz dobre, ozvem sa ked budeme volne 🙂

merilu
5. dec 2012

@kejdii Oki tak si uzivajte 🙂 🙂

merilu
7. dec 2012

@faithful9 Ahoj co dnes robite???

faithful9
7. dec 2012

@merilu jaaaj ja som tu uz davno nebola, tablet sme mali na reklamacii a na pc velmi nechodim. Sme v hermanovciach az do nedele

zdenka821
9. dec 2012

Ahojte mamičky, pridávam sa k mamičkám na Šváboch 🙂 . Chcem vás poprosiť, či by ste sa so mnou vedeli podeliť o nejaké skúsenosti so základnou školou na Važeckej ulici a so školkou, tiež na Šváboch..od septembra sem plánujem dať moje deťúrence.. 😉

merilu
10. dec 2012

@faithful9 Ahoj no aky bol vikend??co dnes robite??

merilu
10. dec 2012

@zdenka821 Ahoj no ja som chodila na Vzecku zakladnu skolu ale to uz bolo davno nebolo tam zle a ako tam je teraz tak neviem 🙂

faithful9
10. dec 2012

@merilu ahoj, dnes sme boli na ockovanie, kubko ho znasa v pohode, ale mne je cele dni strasne zle, som sa totiz este nestihla pochvalit, ze som tehotna🙂

merilu
11. dec 2012

Vav tak to gratulujem Kubko nebude aspon sam no viem si predstavit ako ti je ja som skoncila na unfuzkach tak sa drzte a ked ti bude lepsie tak sa ozvite 🙂

kejdii
autor
13. dec 2012

@zdenka821 ahoj 🙂 no ja ti moc neporadim , ja som zo Sekcova, priatel je zo Svabov a on by chcel dat malu radsej na solivar na zakladnu, neviem ako sa ta skola vola :( a dovod bol myslim ze tam je to take sportovo orientovane? a to on by rad pre nasu malu, ale bavili sme sa o tom len tak zbezne, takze tak.......a moj synovec chodil na vazecku do skolky a ten si to tam chvalil 🙂

kejdii
autor
13. dec 2012

@merilu ahoj, no my mame anginu :( zajtra ideme na kontrolu tak dufam ze uz bude ok, aj ATB sme museli prestat brat lebo dostala nejaku vyrazku z toho tak uz len kvapky fenistil a kontrolovat teplotu ....ani von s nou, ani navstevy... no ja uz po stenach lozim a Pali uz je v robote tento tyzden...ale idem dnes na postu to jej hadam neuskodi, ved trosku cerstveho vzduchu nam obom dobre padne no ne?

merilu
13. dec 2012

@kejdii Ahoj ou tak to mi je luto no mi sme si tiez presli tou anginou k tomu zapal uska a zvracnie az mi zle ked si nato sppomeniem najhorsie je ked su deti chorucke a to ze bola na poste tak to je v pohode vzuch jej treba pokial uz nemala teploty tak pohoda tak drzim prsty zajtra na kontrole 🙂

sanny27
19. dec 2012

Maminky, prajem Vam takto v miernom predstihu pekne, pokojne a pozehnane vianocne sviatky s Vasimi blizkymi a Maťke gratulujeeeem 🙂

zdenka821
26. feb 2013

ahojte, pripájam sa k vám, je tu vobec ešte niekto??

kejdii
autor
13. mar 2013

ahojte, no nejako sme sa tu odmlcali 😉 musime to napravit...nasa Danka uz chodi, takze veeelmi malo casu na konika, neviem sa uz dockat tepla aby sme uz mohli ist von aj s trojkolkou. vraj by tu mali postavit aj nejake nove ihrisko, tak som velmi zvedava kedy to bude a hlavne kde..???
@zdenka821 vitaj 🙂 tvoje dve krasne deticky maju kolko rockov/mesiacov? dlho tu byvate?

@merilu ahoj, vy sa mate ako s Gabkom? co mate nove? ocka mate doma, ci pracuje?

merilu
14. mar 2013

@kejdii Ahoj mame toho vela noveho heh jj tatika teraz mame doma a bude doma do konca aprila tak ta tesime tak to je fajn ze Danka uz chodi uz neposedi ani sekundu ale aj sa viac vie sama zabavit ja som nastupila do prace a Gabko je uz velky skolak chodime do jasli je zlaty paci sa mu tam tak sa tesime a vy co nove??

merilu
14. mar 2013

@zdenka821 ahoj jasne ze sme tu len akosi malo casu

kejdii
autor
15. mar 2013

@merilu waw, to veru hej, same novinky 🙂 a kde chodi Gabko do jasli? tu na svaboch?, rychlo sa adaptoval? a coze si sa tak rozhodla ist do prace? ci ste to tak planovali? hej Danka len beha hore dole, uz aby bolo teplo, nech mozeme ist von chodit, lebo doma jej to lezie na nervy uz, zacala strasne kricat, len tak pre nic za nic, len sa postavi a krici na raty, ma z toho srandu a ked sa na nu jedujem krici este viac, ktovie co na to susedia 😖 aj Gabko to robil?

merilu
15. mar 2013

Gabko chodi do jasli na sekcov dumbierska tam su najlepsie vsteky som si obehla a paci sa aj jemu tam a este to mam len 10 min od prace tak fajn to vyslo ja som do prace chcela ist len som dlho hladala lebo som potrebovala robit od 8 do 17 najdlhsie a vyslo to a sa tesim vikendy volne tak super a maly si pekne zvykol maly sa adaptoval v adaptacnom procese takze postupne a zvladol to na jednicku 🙂 no to hej uz nech je teplo dame potom rande s trojkolkami aku ste nakoniec kupily?nevsimaj si to ked krici a ju to omrzi gabko to sice nerobil ale robil ine neplechy mohli by sme sa nikedy stretnut

zdenka821
15. mar 2013

@kejdii Ahoj 🙂 byvame na Svaboch od Vianoc, takze kratko, ale uz sa neviem dockat jari, ked vas vsetky postretavam vonku 😉 moje deti maju 6 a 3 rocky..no modlim sa aby vyrastlo nejake nove ihrisko, lebo je to bieda ☹

kejdii
autor
16. mar 2013

@merilu no tak to si mala stiastie s tou pracou, a super ze si Gabko tak pekne zvykol, mas to celkom idealne. trojkolku sme nakoniec dostali, Danka dostala od krstneho Smart trike, tak to vyriesil za nas 🙂 zachvilu bude teplo a budeme trojkolkovat 🙂

kejdii
autor
16. mar 2013

@zdenka821 tak tvoje su nastarsie z tej nasej bandy 😉 s ihriskom veru je to tu bieda, dufajme ze sa to v blizkej buducnosti zmeni 🙂 citala som kdesi zevraj mamicky spisali peticiu so ziadostou o ihrisko na Svaboch a poslanci presovsky vraj slubili ze bude, tak dufajme 🙂

slniecko154
15. apr 2013

Mamičky z Prešova a okolie, je niečo, čo vám v Prešove chýba, nejaký obchod/služby a pod.? 🙂

kingstonka
20. apr 2013

Ahojte- mamicky z Presova-nemate niekto skusenost s detskou psychologickou Herdickou na Levocskej? privitala by som nejake info- popripade poradte klinickeho detskeho psychologa. dakujem

13dominika13
Odpoveď bola odstránená
alena003cv
23. okt 2016

je tu nejaka maserka alebo maser sidlisko svaby?

jarmila1977
23. okt 2016

@alena003cv ahoj.manzelova sesternica je maserka,ale je zo sekcova.ak nevadi,mozem ti dat na nu kontakt do spravy