Sídlisko Šváby v Prešove. Sú tu nejaké mamičky?
Ahojte, som v 37tt tak sa mi to uz krati 🙂 Byvam na Svaboch od oktobra a nepoznam tu nikoho. Rada by som spoznala nejake tiez tehulky, alebo mamicky z okolia na spolocne prechadzky, kavicky a debaty a vylety a tak... ak mate zaujem tak sa ozvite 🙂 tesim sa 😵
@kejdii Ahojte, vikendovali sme celkom dobre, boli sme na oslave krstniatko malo 2 rocky. uz som sa vam chcela ozvat vcera, ale cely den ma bolel zub nakoniec som skoncila na pohotovosti a vytiahli mi nerv. A s kubkom ja neviem kedy to skonci, cely vikend osm ho nepocla zakaslat a dnes zase. a vy ako?
teraz som dosla domov, bola som u mamky, dosla mi tam nejaka posta, mam tam este trvaly pobyt tak posta ide tam, a vcera sme ani neboli doma, boli sme v ruskej, upratovat dovezie sa drevo tak bolo treba makat, .... uuu zubar, no ale uz mas aspon pokoj. zajtra doobedu este musim skocit na sekcov, ale poobede pridte k nam sa pohrat hm? prezvonim ti ked budem doma.
dobre, tesime sa
jasne, cakame vas 🙂

@faithful9 dobre ranko 🙂 tak uz sa spozname, bo osud zariadil stretko vcera :D hej mali sme ocka doma ale dnes mozeme, tak o kolkej vetrame? a prosim ked mi budes odpovedat tak klikni na to odpovedz pod mojou spravou nech mi zasvieti ze mam spravu, lebo niekedy si nevsimnem 😉