icon

Sídlisko Šváby v Prešove. Sú tu nejaké mamičky?

kejdii
5. jan 2012

Ahojte, som v 37tt tak sa mi to uz krati 🙂 Byvam na Svaboch od oktobra a nepoznam tu nikoho. Rada by som spoznala nejake tiez tehulky, alebo mamicky z okolia na spolocne prechadzky, kavicky a debaty a vylety a tak... ak mate zaujem tak sa ozvite 🙂 tesim sa 😵

kejdii
autor
30. aug 2012

@faithful9 dobre ranko 🙂 tak uz sa spozname, bo osud zariadil stretko vcera :D hej mali sme ocka doma ale dnes mozeme, tak o kolkej vetrame? a prosim ked mi budes odpovedat tak klikni na to odpovedz pod mojou spravou nech mi zasvieti ze mam spravu, lebo niekedy si nevsimnem 😉

faithful9
30. aug 2012

@kejdii ahoj, no dakedy to zabudnem tak urobit. :D neviem ci chcete ist doobedu alebo poobede. do spravy ti napisem moje cislo .

kejdii
autor
30. aug 2012

@faithful9 🙂 v pohode, ja to tak priebezne kontrolujem ci si volaco nepisala 🙂 no mne je to vpodstate jedno, tak o pol 10tej jej dam ovocie a potom mozeme, alebo poobede.... 🙂 napisem ti aj ja svoje

faithful9
30. aug 2012

@kejdii no mne kubik teraz zaspal, vcera spal do 11, ale keby sa nahodou zobudil skor, tak ti zavolam a sa dohodneme

kejdii
autor
30. aug 2012

@faithful9 joooj jak ti fajne, ze ti tak dlho spi 🙂 mozeme o tej jednej, som ti pisala do posty, ja teraz rano skocim nakupit a navarim a potom mozeme 🙂

faithful9
30. aug 2012

@kejdii dobre dohodnute o jednej. ja uz navarila :D halusky s tvarohom :D a kubikovi zemiacky s mrkvickou a karfiol :D

kejdii
autor
4. sep 2012

@faithful9 cafte 🙂 ako ste vikendovali? Kubko sa uz trosku viac preliecil?

faithful9
4. sep 2012

@kejdii Ahojte, vikendovali sme celkom dobre, boli sme na oslave krstniatko malo 2 rocky. uz som sa vam chcela ozvat vcera, ale cely den ma bolel zub nakoniec som skoncila na pohotovosti a vytiahli mi nerv. A s kubkom ja neviem kedy to skonci, cely vikend osm ho nepocla zakaslat a dnes zase. a vy ako?

kejdii
autor
4. sep 2012

teraz som dosla domov, bola som u mamky, dosla mi tam nejaka posta, mam tam este trvaly pobyt tak posta ide tam, a vcera sme ani neboli doma, boli sme v ruskej, upratovat dovezie sa drevo tak bolo treba makat, .... uuu zubar, no ale uz mas aspon pokoj. zajtra doobedu este musim skocit na sekcov, ale poobede pridte k nam sa pohrat hm? prezvonim ti ked budem doma.

faithful9
4. sep 2012

dobre, tesime sa

kejdii
autor
4. sep 2012

@faithful9 super, tak zajtra 🙂

kejdii
autor
10. sep 2012

@faithful9 ahojte, ako sa mate? nejako nam to nevyslo minuly tyzden 😉 ale dnes sme doma, ked nemate nic na plane tak sa pridte pohrat 🙂

faithful9
10. sep 2012

@kejdii ahoj, ja som ti chcela akurat volat, ale isla som este pozriet tu. kubik teraz spinka potom ssa napapame a prideme 🙂

kejdii
autor
10. sep 2012

@faithful9 joooj super tesime sa 🙂

faithful9
12. sep 2012

@kejdii neideme prevetrat kociky ? :D

kejdii
autor
12. sep 2012

@faithful9 ahoj moja, mala som tu kamosku na navsteve a teraz vetra kocik ocko :D zajtra mozeme hm? 🙂

faithful9
17. sep 2012

@kejdii ahojte, co robite dnes? pridte na navsevu 🙂

kejdii
autor
17. sep 2012

@faithful9 ahoj 🙂 trochu upratujem cez vikend sme neboli doma, no velmi rady prideme, tak okolo 2hej? vyhovuje ti?

faithful9
17. sep 2012

jasne, cakame vas 🙂

faithful9
17. sep 2012

@kejdii no som to nedala ako odpoved

kejdii
autor
17. sep 2012

@faithful9 joj fajne bolo 🙂 Danka uz spi 😉

faithful9
17. sep 2012

@kejdii mne kubko este teraz o 5tej zaspal, som ho nemohla udrzat :D, uvidime kedy vecer, musim ho dajak prirodzene zobudit

kejdii
autor
24. sep 2012

@faithful9 caute 🙂 co mate dnes na plane? pridte sa poobede pohrat k nam 🙂

kejdii
autor
24. sep 2012

@ajkuska ahoj, aj ty sa k nam pridas ked pojdeme vetrat kociky ? 😉 alebo na kafco u nas 🙂 ozvi sa, rady ta spozname , ze @faithful9 ? 😉

ajkuska
24. sep 2012

@kejdii ahoj dnes mi to nevyšlo ale som veľmi rada, že ste sa mi ozvali, dúfam, že nabudúce.

kejdii
autor
24. sep 2012

@ajkuska ahoj, nevadi, tesime sa nabuduce 😉

faithful9
24. sep 2012

@kejdii ahoj teraz sme prisli domov, boli sme na vikend v hermanovciach, zajtra mame doma ocka, ale mohli by sme dat rande :D este sa zajtra ozveme :D

kejdii
autor
24. sep 2012

@faithful9 ahoj, vpohode nevadi 🙂 zajtra mame poradnu doobedu ale ked budes mat poobede cas tak mozeme vetrat 🙂 dufam ze ste si uzili cerstvy luftik a Kubko si pospinkal jedna radost 😉 pekny vecer zelam 🙂

faithful9
27. sep 2012

@kejdii ahoj, co robite dnes? dnes by sme uz urcite mohli :D a potrebujem niekam ist, lebo ma porazi 😠 😖

kejdii
autor
28. sep 2012

@faithful9 cauko, no co ako dnes? pridete? 🙂