icon

Sídlisko Šváby v Prešove. Sú tu nejaké mamičky?

kejdii
5. jan 2012

Ahojte, som v 37tt tak sa mi to uz krati 🙂 Byvam na Svaboch od oktobra a nepoznam tu nikoho. Rada by som spoznala nejake tiez tehulky, alebo mamicky z okolia na spolocne prechadzky, kavicky a debaty a vylety a tak... ak mate zaujem tak sa ozvite 🙂 tesim sa 😵

merilu
19. nov 2012

Ahojte baby co robite??co nove??

kejdii
autor
19. nov 2012

@merilu ahojte 🙂 co mate dne s poobede na plane? nechcete sa prist pohrat k nam? 🙂

kejdii
autor
19. nov 2012

@merilu no nist, asi som sa neskoro spamatala, tak my ideme trosku von, ked mate cas zajtra tak kludne pridte 🙂

kejdii
autor
19. nov 2012

@sanny27 aj vy 😉

kejdii
autor
19. nov 2012

@faithful9 a Vas cakame na 100% 😉

sanny27
19. nov 2012

Dakujeme za pozvanie, ale my zajtra nebudeme môct prísť - ohlasila sa nam navsteva.

faithful9
19. nov 2012

@kejdii my prideme urcite. A ste si zabudli kasu 🙂

kejdii
autor
19. nov 2012

@faithful9 jaj, no nevadi tak zajtra ochutname ;)

kejdii
autor
19. nov 2012

@sanny27 nevadi, tak nabuduce 🙂

merilu
20. nov 2012

@kejdii Ahoj a kedy mame prist??

merilu
20. nov 2012

@faithful9 Kedy idete draha ???

merilu
20. nov 2012

Moj sedmospac sa teraz zobudil 🙂))

kejdii
autor
20. nov 2012

@merilu poobede, mame dnes poradnu potom zajdeme ku babke a okolo 2hej sme doma takze kedykolvek vam vyhovuje po 2hej, ock mame v praci takze kedykolvek, tesime sa, paaaa

merilu
20. nov 2012

@kejdii Tak maly dnes spal zas dlho tak pojde spat okolo 13 tak ked sa zobudi mozme dojst??aj o 17??ocka mate mimo??

merilu
20. nov 2012

@faithful9 Co robite???

faithful9
20. nov 2012

@merilu
@kejdii malt az teraz zaspal nod rana, rano bol strasne nervozny pre tie sopliky ani spat nemohol, sle teraz sa uz salil, pekne zaspinkal a dufam, ze sa mi zobudi moj zlastucky chlapcek a budeme moct prist

merilu
20. nov 2012

@faithful9 TA CO vam idu zubky???

kejdii
autor
20. nov 2012

@merilu aj o 17stej mozete, ocko robi poobede, dojde az po 22hej 🙂

kejdii
autor
20. nov 2012

@faithful9 chudacik, no tak ked sa zobudi dojdite, aj neskor my sme same 🙂

merilu
20. nov 2012

@kejdii Oki maly zaspal pred 14 tak sa zobudi a dojdeme 🙂

merilu
20. nov 2012

@kejdii A kde to vlastne byvate??Gabko este haja tak som zvedava kedy sa zobudi on zvykne pospat take tri hodky okolo 17 by mal stat mala kedy ide hajat vecer???

kejdii
autor
20. nov 2012

@merilu moja napisala som ti instrukcie do posty 🙂

merilu
22. nov 2012

Co robite baby??

merilu
22. nov 2012

@kejdii Ahoj co porobate???

kejdii
autor
23. nov 2012

@merilu ahoj boli sme vcera na navsteve a dnes mame doma ocka 😉

merilu
23. nov 2012

@kejdii Nam pride zajtra konecne tak sa tesime 🙂

kejdii
autor
24. nov 2012

@merilu jej tak si ho uzivajte 🙂

freebsd
24. nov 2012

Dobrý deň tehuľky,
chcete sa o sebe dozvedieť niečo nové? Ak ste z Prešova alebo Spišskej Novej Vsi a okolia ponúkam Vám vyšetrenie držania tela počas celého tehotenstva a poradenie ohľadom chýb úplne zadarmo študentkou fyzioterapie! Ako je to možné? Potrebujem vyšetriť tehotné ženy na bakalársku prácu. Čo zato? Za 20 minút Vášho času Vám ponúkam 10 masáží zadarmo. Jediná podmenka je, aby ste teraz boli v 15 TT plus mínus 1 TT. Záukemkyne píšte na e- mail eva.kacvinska@gmail.com, prípadne facebook Ef Ka. Dakujem

merilu
24. nov 2012

@kejdii Tak si ho uzijeme len dnes som s malym skoncila na pohotovosti mame anginu plus zapal usi z nicoho nic z dna na den sila no moj maly chudacik tak mi ho je luto ☹

kejdii
autor
25. nov 2012

@merilu joooj chuda, to mi je luto, tak nech sa cim skor uzdravi aby sa mohli deticky nase spolu hrat 🙂