Skúsenosti - pôrodnica monoblok Prešov
25. jan 2021
Ahojte prosím pridajte vaše skúsenosti 😊🙏
Ja som rodila minuly rok maj a tento rok november a vsetko ok. Super personal lekári aj sestricky zlatucke...izby ciste...vsetko ok. Obedy hnusne ako vsade :D inak super
Ja som tam rodila pred dvoma a pred piatimi rokmi a v maji idem zas do monobloku 😃.. Za mna vsetko super, ja som bola spokojna 😊
Ja som rodila minuly rok v Septembri velka spokojnost ci porodny lekari alebo sestricky. Aj po porode starostlivost o vas aj babo zalezi co konkretne chcete vediet ja som bola velmi spokojna

Ahoj 🙂 ja som tam rodila pred 2,5rokom a bola som maximálne spokojná...nemala som zaplateného žiadneho lekára. Pôrodné asistentky úplne super, podpora neskutočná. Pôrod som mala komplikovanejší, nakoniec ma odrodil primár. Pôrodné boxy pekne, nové, čisté...noo sklamaná som bola z novorodeneckého odd., boli tam dve sestričky, čo by som ich presunula od detičiek na iné odd..a nevedeli pomôcť s kojenim...sestričky na odd.šestonedelia tiež super 🙂 o 4 týždne ma čaká druhý pôrod, budem robiť zas v monobloku, tak dúfam, že to bude ešte lepšie 🙂