icon

Skúsenosti s detskou psychiatrickou starostlivosťou v Prešove?

uctovnik
27. nov 2023

Nemáte niekto skúsenosti s detskou psychiatriou v nemocnici? Dcéra je tam už týždeň a mám pocit, že ju neliečia.

janinah
27. nov 2023

Preložte ju do Michaloviec

uctovnik
autor
28. nov 2023

@janinah ako sa dá vybaviť preloženie do inej nemocnice?

janinah
28. nov 2023

@uctovnik máte IP

jogi38
7. jan 2024

@uctovnik máte pravdu tvária sa že ich liečia kadejaké lieky im podávajú robia si znich pokusných králikoch podľa mňa ešte horšie ich ničia

slavusa5
2. feb 2024

Prosím,nemá niekto skúsenosti s liečením na detskej psychiatrii v Prešove pri diagnóze depresia so sebaposkodzovanim? Dcére nezabrali ani po 3 týždňoch lieky a chcú ju hospitalizovať,čo neviem,či je zrovna dobrý nápad,pretože sa bojím,aby jej nebolo ešte horšie... Prosím,poraďte mi,kto má nejakú skúsenosť... Ďakujem...

uctovnik
autor
9. feb 2024

@slavusa5 dcéra tam bola liečena, ale lieky jej nezaberajú. Po 2 mesiacom musí ísť znovu do nemocnice.

pata31
6. máj 2025
@slavusa5

Prosím,nemá niekto skúsenosti s liečením na detskej psychiatrii v Prešove pri diagnóze depresia so sebaposkodzovanim? Dcére nezabrali ani po 3 týždňoch lieky a chcú ju hospitalizovať,čo neviem,či je zrovna dobrý nápad,pretože sa bojím,aby jej nebolo ešte horšie... Prosím,poraďte mi,kto má nejakú skúsenosť... Ďakujem...

@slavusa5 @uctovnik ako ste dopadli? dcera tam bola hospitalizovana, bolo jej tam dobre, ale lieky po case menila psychiatricka a teraz je na lieceni v Hrani..