icon

Skúsenosti s doktorkou Majerníkovou na gynekológii v Prešove?

jvasenka
26. nov 2024

zdravím, nejaké skúsenosti s mudr majernikovou -gynekológia, prešov? veľmi to pomôže, vdakaaa

alenamihal
27. nov 2024

@jvasenka ona si len nedavno otvorila ambulanciu,ci ??? tiez som kukala,ci nepojdem k nej..

stastnamamulka
27. nov 2024

Pani doktorku som mala pri poslednom pôrode min.rok,po odbornej stránke nemôžem nič vytknúť ale chýbalo mi u nej také "prepojenie",nechcem napísať rovno,že ľudskosť ,možno by mohla byť viac empatická ,milšia ☺️

jvasenka
autor
27. nov 2024

@alenamihal ja nie som z prešova ale tuším že áno..
@stastnamamulka chapem, ďakujem za info, ja mám síce vcelku milú doktorku ale mam pocit že veci rieši iba plytko a sestrička je jedna hrôza

stastnamamulka
27. nov 2024

@jvasenka och 🥺 verím,že nájdeš ,čo hľadáš .Myslím,že aj v Prešove sa dá dobre vybrať ,len nájsť toho pravého ☺️

zuzik2503
7. mar 2025

pani doktorka Majerníková je úplne fantastická, iba kvôli nej som odišla od predchádzajúceho gynekológa; úplne skvelý prístup, po odbornej stránke niet čo vytknúť, pekne vysvetlí a dokáže pochopiť ženu, hlavne citlivo vyšetruje. myslím, že berie nové pacientky, minule som síce trochu čakala, ale keďže ošetrovala akútne malé dievčatko, tak je to pochopiteľné. odporúčam 🙂

jvasenka
autor
10. mar 2025

@stastnamamulka ďakujem ti ❤️
@zuzik2503 ďakuje za info. dr berie aj deti? to som nevedela. a prosím sestrička je aká? a časy objednanie cca sa dodržiavajú?

zuzik2503
24. júl 2025
@jvasenka

@stastnamamulka ďakujem ti ❤️
@zuzik2503 ďakuje za info. dr berie aj deti? to som nevedela. a prosím sestrička je aká? a časy objednanie cca sa dodržiavajú?

@jvasenka setricku ma ok, nejaku mladu, velmi milu, a casy na objednanie asi podla stavu pacientov, lebo minule, ked som bola, brala akutne nejake dieta, takze som cakala cca 10 min, predtym zas ma vzala skor.

nika5592
10. jan 2026
@zuzik2503

@jvasenka setricku ma ok, nejaku mladu, velmi milu, a casy na objednanie asi podla stavu pacientov, lebo minule, ked som bola, brala akutne nejake dieta, takze som cakala cca 10 min, predtym zas ma vzala skor.

@zuzik2503 dobrý deň. Prosím potrebujem k p.doktorke výmenny lístok ak chcem ísť s 2 rocnou dcérou? Ďakujem

zuzik2503
12. jan 2026
@nika5592

@zuzik2503 dobrý deň. Prosím potrebujem k p.doktorke výmenny lístok ak chcem ísť s 2 rocnou dcérou? Ďakujem

@nika5592 ahoj, asi treba, neviem, ale pre istotu by som tam zavolala...