Skúsenosti s MUDr. Eliášovou vo Veľkom Šariši
Dobry den, mate skusenosti s touto dr?
@anonym_autor ma veľmi dobre referencie. Pokiaľ viem, neberie nové pacientky. Moja skúsenosť s ňou (v rámci pohotovosti, zastupovania) však nie je až tak pozitívna. Ani ona ani jej sestrička teda neboli dvakrát milé. Ale zas možno preto, že nie som ich papierovou pacientkou…
Moja lekárka, len tie najlepšie skúsenosti s ňou mám. Sestričky sa už vymenili, ale väčšinou nie je problém. 🙂 Nových pacientov ale neberie.
Chodím k nej, nemôžem povedať krivé slovo, som Max spokojna, jedno tehotenstvo dopadlo nešťastne, bola ľudská podporila ochotná vybavila vysvetlila. Druhé tehotenstvo šťastne do konca , každá jedna poradňa ako mala byt. Aj mimo tehotenstva spokojnosť. Ale pokiaľ viem neberie nové.
@anonym_autor ma veľmi dobre referencie. Pokiaľ viem, neberie nové pacientky. Moja skúsenosť s ňou (v rámci pohotovosti, zastupovania) však nie je až tak pozitívna. Ani ona ani jej sestrička teda neboli dvakrát milé. Ale zas možno preto, že nie som ich papierovou pacientkou…
Priamo z obvodu este berie. Rozmyslam preto ci ostat vo vs alebo ist do po.
@anonym_966776 Preco sa ti nezdala mila?
Moja lekárka, len tie najlepšie skúsenosti s ňou mám. Sestričky sa už vymenili, ale väčšinou nie je problém. 🙂 Nových pacientov ale neberie.
@anonym_e61677 ano, citala som ze casto meni sestricky?
Chodím k nej, nemôžem povedať krivé slovo, som Max spokojna, jedno tehotenstvo dopadlo nešťastne, bola ľudská podporila ochotná vybavila vysvetlila. Druhé tehotenstvo šťastne do konca , každá jedna poradňa ako mala byt. Aj mimo tehotenstva spokojnosť. Ale pokiaľ viem neberie nové.
@mirkakonik5 dakujem, citala som, ze nahana ludi operovat sa a rodit v lubovni?
@mirkakonik5 dakujem, citala som, ze nahana ludi operovat sa a rodit v lubovni?
@anonym_autor neviem o to nič, ja som síce v Ľubovni rodila, ale bolo to moje rozhodnutie, ona sa má len opýtala kde chcem rodiť a ja som sama povedala že v SL. Takisto čo sa týka morfologickeho ultrazvuku mi povedala že sa mám objednať, že kam chcem ísť, či PO KE alebo SL že je to na mne tak som si sama vybrala a ona napísala výmenný lístok. Nemala som vôbec pocit že propaguje SL .

@anonym_autor ja mam s ňou skúsenosti ešte keď robila v SL v nemocnici.. Ak sa bavíme o tej istej tak je za mňa super...