icon

Skúsenosti s MUDr. Paľovou v Prešove. Je dobrá?

20. aug 2026
magre
20. aug 2026

@anonym_autor myslíš tu gynekologickú? Nebola som spokojná. Ak nemáš žiadne ťažkosti a potrebuješ len preventivky, ok. Ale inak je nedosledna, nekomunikativna a vyzerá neustále, akoby si ju v práci otravovala. Keď som odišla, tak mi sestra u nového lekara vravela, že som jedna z mnohých, čo od nej odišli.

autor
20. aug 2026
@magre

@anonym_autor myslíš tu gynekologickú? Nebola som spokojná. Ak nemáš žiadne ťažkosti a potrebuješ len preventivky, ok. Ale inak je nedosledna, nekomunikativna a vyzerá neustále, akoby si ju v práci otravovala. Keď som odišla, tak mi sestra u nového lekara vravela, že som jedna z mnohých, čo od nej odišli.

@magre ano gynekologicku myslim. No ja som jej davala otazky nejake a presne ako pises, taka bola, ze co stale otravujem. Rozmyslam nad doktorom Ponistom, pozerala som, ze ma dobre recenzie. V nemocnici som bola spokojna s dokotorm Marcakom aj Simom ale ti zial nemaju vlastnu ambulanciu, tak som googlila.

anonym_f186c5
20. aug 2026

Ahoj, ak planujes zmenu, skus Luciu Verdon. Ja som menila a u nej som maximalne spokojna.

anonym_9027ed
20. aug 2026

Som u dr. Kleinovej a nemozem povedat pol zleho slova. Na nu, jej system, personal, na moznosti aj vybavenie.

magre
22. aug 2026
@anonym_autor

@magre ano gynekologicku myslim. No ja som jej davala otazky nejake a presne ako pises, taka bola, ze co stale otravujem. Rozmyslam nad doktorom Ponistom, pozerala som, ze ma dobre recenzie. V nemocnici som bola spokojna s dokotorm Marcakom aj Simom ale ti zial nemaju vlastnu ambulanciu, tak som googlila.

@anonym_autor ja som chodila k Dzurillovi potom, ale teraz už neordinuje a Smolko mi nevyhovuje ľudsky a s malým je to cez cely Presov pre mna daleko.Tiež som sa prehodila k Ponistovi, mám to 300 m k nemu, ale ešte som nebola až v septembri na preventivku.