Som v karanténe. Existuje v Prešove služba, ktorá mi doručí oximeter z lekárne?
Ahojte som totižto v karanténe a doktorka mi nechala v lekárni oximeter existuje v PO niečo ako červeny kríž alebo nejaka služba,ktorá by mi to vedela doručiť? Ja tu nikoho blízkeho nemám . Ďakujem
Dobre, ze sa vam to podarilo vyriesit. Prajem skore uzdravenie a lahky priebeh.
@12anna12 Ak sa smiem spýtať, si očkovaná proti kovidu ? Pýtam sa iba z informatívneho hľadiska, nejdem rýpať, prečo áno alebo prečo nie.... je to každého vec ako sa rozhodol. Len ma zaujíma ako funguje očkovanie pri tretej vlne, keďže počas vrcholu druhej vlny na Slovensku nebol plne očkovaný takmer nikto ...
@rawmamka my sme teraz tiež v karantene obaja sme neockovani nato ze ja mam 28 a môj muž 31 tak sme to schytali kvalitne. Ja som mala komplet všetky príznaky okrem nádchy naraz ale aj mi to celkom rýchlo prešlo no muž už včera dostal dvoje antibiotika lebo mu nič nezaberá na kašeľ a to ma o 3 dni končiť karantenu už.
Tak my obaja tiež nie sme zaočkovaní. Mne dokopy nie je nič len dnes ma poobede začalo bolieť hrdlo. Rano som bola na pcr a ešte čakam za vysledkom a muž ma poriadny kašel a stratil čuch
@12anna12 tak to mate super mne to začalo ukrutnou bolesťou hlavy, oči, potom kašeľ, vracanie, zimnica, teplota, bolesť celého tela, strata cuchu a chuti, hnačky a manžel podobne len ma extrémny kašeľ lekárka bola ochotná ho vyšetriť a tak dostal plus dvoje antibiotika a spolu sme za lieky dali už 100 eur.

@12anna12 Skús taxi službu a vysvetli, čo potrebuješ. Alebo kohokoľvek koho poznáš aspoň ako tak(kolega, sused,...), ak už teda nemáš nikoho blízkeho.