SonoClinic Prešov, Košice
Ahoj baby, prosim vas kde absolvovať sono v prvom trimesty? SonoClinic Prešov, alebo radsej Košice? V Prešove mi ukazuje ešte Gynstar? Kde to robia dokladnejsia a aka je cena? Na nete som nič nenašla. Ďakujem za info.
@draha107 ja som bola dnes už na 3.trimestralny utz, ja som spokojná, platí sa 70€+ ak chceš usb 9€ alebo si môžeš doniesť vlastne ale musí byť zabalené v originál obale.
@kiksina_21 A vela sa treba objednávať do predu? Napíšeš mi prosim kontakt? Ďakujem
@draha107 telefón - 0905 200 301
Zavolaj,oni sa budú pýtať že kedy máš predpokladaný termín pôrodu keďže ideš na 1.sono...
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať že ako dlho trvalo kým vám dali termín? Momentálne som 17+3 s dvojičkami a gynekologička mi povedala len minuly týždeň že sa mám objednať. Myslite si že má vezmú? Chystám sa do Prešova. Ďakujem
@motylik273 ja som v Sonoclinicu Košice platila v každom trimestri rovnako 70€, s tým, že som mala vlastné USB... 🙂

@draha107 kvalita je rovnaká aj v presove aj v Kosiciach mozno rozdiel je v termínoch kedze Kosice su viac preplnené. V gynstar sídlia je tam viacero ambulancii