Stará pôrodnica Prešov - cisársky rez

serioznost70
25. jan 2021

Ahojte, v Máji ma čaká plánovaný cisársky rez ( prirodzený pôrod nie je v našom prípade možný) preto by som sa chcela opýtať na Vaše skúsenosti s cisárskym rezom, kto Vám ho robil, ako dlho ste sa hojili, ako dlho ste boli v pôrodnici, či Vám priložili po operácii bábätko a kedy Vám ho priniesli na izbu.
Za každú skúsenosť budem veľmi vďačná 🙂

bajka3
25. jan 2021

@serioznost70 rodila som v aprili, v starej. Cisarsky nebol planovany, sluzbu mal Dzurilla. Bolo to v case korony a aj napriek tomu ze som mala spinal maleho neprilozili, priniesli mi ho iba ukazat na 5 minut na izbu(navstevy boli zakazane, manzel nemohol byt po porode so mnou). Laktacne v starej jedna velka katastrofa, ziadnej pomoci som sa od nich nedockala.

mamicka_monika
28. jan 2021

Ja mam skusenost s panom doktorom Dzurilom a podla mna je uzasny odbornik a lekar. Ak by som si mohla vybrat tak určitě len on tu v Presove.

serioznost70
autor
31. jan 2021

@mamicka_monika Ďakujem za radu 🙂

botka19
1. feb 2021

Ja som rodila v starej sekciou,rodil ma Dzurilla s takou milou mladou lekarkou a musim povedat,ze krasna praca,na 5 den mi uz vybrali aj stehy. Zahojenie bolo necakane rychle a jazvu skoro nevidno. Aj ini lekari pochvalili,ze si dal zalezat 🙂 dieta mi doniesli asi o 2 hodiny,ked som sa viac prebrala po anesteze,nosila mi ho taktiez mila starsia zdravotna sestra a aj pomohla s prisatim. Nemam zleho slova na nich.

serioznost70
autor
1. feb 2021

@botka19 Tak to som rada ,že si mala takú dobrú skúsenosť. Veľmi pekne ďakujem za odpoveď 🙂

nerrynka
1. feb 2021

Tiez som rodila v starej sekciou a rodil ma Kysely. Hojilo sa to postupne ale viac zalezi aj od tbojho prahu bolesti a tvojej snahy sa pozbierat. Musis co najskor vstat...ja som na 2-3den uz celkom v pohode chodila a nic na holest mi netrebalo ale holi tam aj mamicky po sekcii ktore sa aj po 5 dnoch tazko chodili a stale sa stazovali na bolest. Vzdy je to individualne. Sestricky na oddeleni boli fajn a z novorodeneckeho boli tiez mile sestricky, vzdy poradili aj vsetko takze skutocne sa na staru porodnicu nemozem stazovat. 😊

mirka5656
2. apr 2021

@serioznost70 ja som mala už druhú sekciu v monobloku, prvá bola spinal, druhá celková...v prvom prípade mi dali malú hneď po vybratí, v druhom prípade ma doviezli na izbu a hneď mi doniesli aj malú, sestrička mi zo všetkým pomohla

evinajj
8. aug 2021

Ahojte. Nie som z PO a moj lekár mi kázal kontaktovať primára presovskej porodnice...lenze nikde sa neviem dočítať kto tam je primar a koľko pôrodníc je v PO. Viete mi poradiť?

danieli
8. aug 2021

@evinajj v presove su porodnice dve, jedna je v monobloku a druha je stara porodnica, zavolaj im na infolinku +42151/7011111 nech ta prepoja podla potreby

evinajj
8. aug 2021

@danieli ďakujem. Skúsim si to obvolať