Tipy na reštaurácie a catering pre oslavy
Odporucte nejaku restauraciu pre cca 20- 25 ludi na oslavu.v maji nas caka birmovka, tak uz teraz rozmyslam kde asi.Popripade zvazujem este donsku jedla,ak mate dobre skusenosti s nejakym catheringom, budem rada za vase tipy, dakujem
@kristina82 Koral, Pólo, Šarišská chiža, Kulinár
Koral je super, kulinar a sarisska sú pod zemou a často aj bez signálu. Birmovka asi bude v lete, tak by som asi chcela vidieť slnko a nie sedieť v pivnici.
Ešte pozri Poetika bistro, majú takú letnú záhradu /so strechou/ super jedlá a je to na hlavnej, koral je na Sekčove.
Ešte pozri Poetika bistro, majú takú letnú záhradu /so strechou/ super jedlá a je to na hlavnej, koral je na Sekčove.
@enmery nie je koral velmi drahy? Raz sme tam boli uz davno, a jedlo bolo omnoho drahsie ako inde
@kristina82 dakujem vsetkym za tipy
@kristina82 my riešime takéto udalosti vo Family hall na Sekčove prístup priestory aj jedlo je super 🙂 akurát detské ihrisko nemaju k dispo ale je v blízkom okolí 🙂
Viem že robia aj v Aldente na jazdeckej 11.Vonku majú aj ihrisko .
@kristina82 ??? To akože kde? V Žiline či vo Vranove?
Aaaaaa, už som prebehla príspevky. Choďte do Hricka v Hanusovciach, výborne varia.
@kristina82
Košice- Reštaurácia Bosorka Bardejovska 26😉
@kristina82 Košice - Instagram rejkulinary
catering mico

Chodime casto na kavu do Koralu. Som prekvapena, ze zakazdym je tam pripravene separe pre uzavretu spolocnost.