icon

Trhanie zubov

kukuklienka
11. sep 2023

Ahojte, kto vie poradiť ? Potrebujem vytiahnuť 3 zuby. Poslala ma kdesi na Sekčov na Polikliniku. Mám zo zákroku neskutočný strach a stres, ale tiež z toho, koľko to bude stáť. Máte s tým niekto skúsenosti ? Viete poradiť kde ísť,aby to bolo čo najlepšie a čo najlacnejšie ? Odkldám to už strašne dlho 🙈

biankaaaa
11. sep 2023

@kukuklienka mne trebalo vytrhnúť stoličky, extrémne som sa bála, ale fakt, že extrémne. Nakoniec som sa odhodlala a objednala som sa na Levočskú ako je zubná pohotovosť. Bola som tam zatiaľ dvakrát a spravila som veľmi dobre. Platila som síce +- 100 za jednu stoličku, ale pan stomatochirurg MUDr Barna je úplne úžasný! Celú dobu srandoval, upozornil ma, keď to bude možno trochu bolieť, stále sa zaujímal , či je všetko ok a obidva razy bolo za 8 minút hotovo. A to som mala komplikované uloženie stoličiek. Aj sestrička je skvelá. Určite odporúčam všetkými desiatimi

zuzzka243
11. sep 2023

@kukuklienka odporúčam Dr. Baču alebo Dr. Sivaka

liliputka2131
11. sep 2023

@biankaaaa suhlasim s tebou som bola s dcerou na levocskej akurat pan doktor barna mal sluzbu ten chlap ma nervozitu vyoperanu urcite taky kludny lekar srandoval pospevoval dcere som sa citila jak kdesi v buducnosti🤣

luckaiza
12. sep 2023

ja som bola dva razy a u Sivaka na ciernom moste, manzel taktiez u Sivaka a spokojnost, jedena stolicka 80eur i ked neviem kolko to stoji teraz ,ale za nas super rychle objednanie aj pristup